www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Intalniri discrete

Domn discret,caut doamna,fara obligatii,pentru intalniri discrete la domiciliul acesteia.Rog seriozitate.Tel.0720729071.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0720729071
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

NEMBUTAL PENTOBARBITAL SODIUM DE VâNZARE FăRă PRESCRIPțIE ME
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 11-05-2023

Suntem o companie de utilități Nembutal (pentobarbital) de încredere și legală, care oferă un record de afaceri pozitiv de-a lungul anilor noștri în Nembutal. Livrăm Nembutal în toată lumea și avem cei mai mulți dintre clienții noștri din SUA, Canada, Australia, Africa de Sud, Europa, Thailanda, Coreea de Sud. Ne-am împărțit compania în două locații pentru a satisface cerințele clienților din întreaga lume și pentru a reduce timpul de livrare. Nembutal ne aprovizionăm din Elveția și India direct de la sursă și gestionăm cererea cu clienții noștri și pentru a asigura puritatea absolută a produsului. Ne-am stabilit o reputație excelentă în acești ani, oferind clienților noștri Nembutal de calitate/puritate excelentă, experiență de cumpărături plăcută și profesională, cu ambalare și livrare 100% discrete și servicii prietenoase pentru clienți. Detaliile tranzacțiilor cu clienții noștri sunt păstrate confidențiale cu noi. Depozitul nostru este nelimitat și poate livra de la 50 de grame și mai mult de 1000 kg pe lună. Vindem Nembutal în lichid (sticle de 50 ml, 100 ml și 250 ml), pulbere (25 g +) și pastile de 50 de pastile + Livrarea durează maxim 2-3 zile de la unul dintre depozitele noastre pentru a se expedia în orice locație și adresă din lume, Ambalajul este foarte discret și pachetul este împachetat după ambalare în pungi cu mâner din folie de argint sau aluminiu, ceea ce este perfect pentru călătorii și ar trebui să rămână în stare bună pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, oferim o comandă rapidă și livrare 100% secretă. Avem termenii și condițiile noastre pe care le informăm clienților noștri odată ce ne contactează și înainte de a finaliza comanda. Pentru mai multe informații ne puteți contacta prin e-mail (potachemicals@gmail.com)
Localitatea: MOLDAVIA
Pret: 100 USD
Nembutal Pentobarbital Sodium de vânzare fără prescripție me

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

RELATIE DISCRETA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 20-03-2019

Casatorit,doresc cunostinta cu o doamna fara obligatii,pentru intalniri discrete la domiciliul acesteia,Rog seriozitate.Tel.0720729071.
Localitatea: BUZAU
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TANAR CAUT O RELAțIE DISCRETA CU O FATA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 16-03-2019

Tanar doresc 0 relație discrete cu o fata .0784528984
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TANAR 25 DE ANI
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 04-06-2018

Tanar 25 de ani din Buzau, caut doamne generoase, discrete, pentru prestarea unor servicii intime. Am locatie. Prestez sex oral si normal, fara limite, protejat sau neprotejat. Detalii si poze la numarul 0768239872 pe Whatsapp. Asigur si doresc discretie maxima. Caut cliente pentru o perioada mai lunga. Femei cu varsta intre 35 si 45 ani.
Localitatea: BUZAU
Pret: 50 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CAUT AMANTA DISCRETA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 27-04-2018

Caut o relatie frumoasa cu o doamna sau domnisoara tanara, naturala, open mind, draguta, inteligenta si cu simtul umorului, pentru intalniri periodice discrete. Eu sunt un tanar antreprenor, 33 de ani, generos, cu bun simt, dornic de experiente noi si inedite. Stiu sa apreciez si sa respect o femeie, imi place sa ofer momente placute partenerei masaj, lumanari parfumate, muzica romantica, un vin bun. Daca esti interesata, lasa-mi un mesaj si o poza aici, sau contacteaza-ma pe Whatsapp. Exclus profesionistele.
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON
Caut amanta discreta