www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

tanara draguta cu chef de aventuri

Tanara draguta ofer clipe de neuitat domnilor generosi
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0737060310
email

SOLUTIONS ARE PROBLEMELE TALE FINANCIARE.
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 22-09-2016

Sunt într-adevăr în căutarea pentru un credit special? Obosit de tot timpul te-a furat? Vrei o rapidă şi fiabilă soluţie la toate problemele tale? Eu sunt o persoană dispusă să acorde vă credita scăzută rată a dobânzii de 2 %, cu o sumă de 1.000 € la € 1.000.000 ca furnizarea de credit. Sunteţi interesat în acest credite? Contactaţi-mă prin e-mail: ayudafinance2@gmail.com
Localitatea: ROUMANIA
Pret: 5000 Euro
Solutions are problemele tale financiare.

RELATIE DISCRETA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 21-09-2016

Casatorit,43 ani,doresc relatie discreta cu doamna modesta,fara obligatii.Ofer mic ajutor financiar lunar pe termen lung.Tel.0720729071.
Localitatea: BUZAU
Pret:

CAUT UN JOB (SECRETARA)
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 19-09-2016

Caut un job . Tanara 27 de ani casatorota serioasa cu domiciliul in buzau , studii superioare absolventa a unei facultati de inginerie si management certificate de competente digitale in operare pc si certificat de lingvistica nivel mediu. Doresc si caut un loc de muna pentru un post de birou in orice domeniu pe oras ca secretara .
Localitatea: BUZAU
Pret:

OFERTA DE FINANTARE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 18-09-2016

bani cu imprumut acord bani imprmut in toata tara cat si in starinatate fara garantii, trebuie sa indepliniti cateva conditii de baza, sa nu aveti cazier sau sa fiti cercetat penal in caz ca sunteti inregistrat la biroul de credite suma datorata sa nu depaseasca 5000 de euro, dobanzile la noi sunt avantajoase.ofer si cer seriozitate Persoana juridica acord bani imprumut in toata tara fara garatii pana in limita a 300.000 Euro cu contract notarial obligatoriu , cu o dobanda de 3% pe an pentru mai multe detali contactatima la numarul , cer si ofer seriozitate maxima MAIL : raspes.henriette@gmail.com
Localitatea: BUCESTI
Pret: 100 Euro
oferta de finantare

CARNE NATURALA DE PREPELITA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 12-09-2016

Ofer la comanda carne de prepelita marinata,tinuta in bait cu ingrediente naturale sau nemarinata.Sunt foarte delicioase pregatite in abur la capac.La o cantitate de minim 20 de bucati se livreaza joia in Buzau,gratuit.
Localitatea: ULMENI
Pret: 8 RON
Carne naturala de prepelita