www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Apartament de inchiriat

Se inchiriaza apartament cu 2 camere, cf II semidecomandat, etaj 1/4, suprafata de 28 mp, an 1982, nemobilat si neutilat dispunand de gresie, faianta, parchet, termopan. Pret 600 de lei.
Localitatea: BUZAU
Pret: 600 RON
Contact:
0754479295
email
Apartament de inchiriat

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

SE INCHIRIAZA GARSONIERA 48 MP
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 30-09-2023

De Închiriat pe Termen Lung în Buzău, locatie ultracentrala GARSONIERA 48 mp 300 EUR/luna Baie, bucatarie, dormitor. Centrala gaz, termosemineu, soba. 100 mp curte sunt gratis. Sau apartament 72 mp sau toata casa.
Localitatea: BUZAU
Pret: 300 Euro
Se inchiriaza garsoniera 48 mp

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

INCHIRIERE APARTAMENT ZONA BALCESCU
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 27-03-2023

Propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere,confort 1 decomandat situat in zona Balcescu,mobilat ,utilat de actualitate,avand:gresie,faianta,parchet,termopan,centrala termica proprie,aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat la pretul de 330 de euro.
Localitatea: BUZAU
Pret: 330 Euro
Inchiriere apartament zona Balcescu

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

GARSONIERA ZONA CENTRALA
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 18-11-2022

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre inchiriere un studio situat in centrul Buzaului la 8 minute de mers de Piata Daciei, aflat pe strada Brosteni in apropiere de Parcul Tineretului dar si de cateva restaurante si sali de fitness. Brosteni 3 este un imobil stil boutique cu arhitectura contemporana, cu numai 8 apartamente, realizat cu idea de confort si liniste in minte, cu parcare pentru fiecare apartament in incinta, dar si o ambianta placuta de casa nou construita. Brosteni 3 va invita sa vizionati prin intermediul agentiei un studio situat la etajul 2/2, de 40 mp utili, plus un balcon de 6mp, cu vedere asupra orasului . Este mobilat si utilat, avand masina de spalat, AC, centrala termica, plita cu gaz si cuptor electric si TV. Interiorul este minimalist cu ferestre generoase stil “loft” , luminos si calduros iarna iar vara beneficiind de umbra pe aproape toata durata zilei. Toate acestea plus incadrarea in clasa energetica A generand costuri mai reduse la intretinere si confort in locuire si se inchiriaza la pretul de 310 euro+garantie, comision 0. Pentru vizionari sau mai multe detalii la telefon: 0773892238 sau www.aliceimob.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 310 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

GARSONIERA BROSTENI BLOC NOU
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 15-09-2022

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre inchiriere un studio situat in centrul Buzaului la 8 minute de mers de Piata Daciei, aflat pe strada Brosteni in apropiere de Parcul Tineretului dar si de cateva restaurante si sali de fitness. Brosteni 3 este un imobil stil boutique cu arhitectura contemporana, cu numai 8 apartamente, realizat cu idea de confort si liniste in minte, cu parcare pentru fiecare apartament in incinta, dar si o ambianta placuta de casa nou construita. Brosteni 3 va invita sa vizionati prin intermediul agentiei un studio situat la etajul 2/2, de 40 mp utili, plus un balcon de 6mp, cu vedere asupra orasului . Este mobilat si utilat, avand masina de spalat, AC, centrala termica, plita cu gaz si cuptor electric si TV. Interiorul este minimalist cu ferestre generoase stil “loft” , luminos si calduros iarna iar vara beneficiind de umbra pe aproape toata durata zilei. Toate acestea plus incadrarea in clasa energetica A generand costuri mai reduse la intretinere si confort in locuire si se inchiriaza la pretul de 310 euro+garantie+comision. Pentru vizionari sau mai multe detalii la telefon: 0773892238 sau www.aliceimob.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 310 Euro
Garsoniera Brosteni bloc nou

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

INCHIRIERE GARSIONERE ZONA UNIRII NORD
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 21-10-2021

Inchiriere garsionera moderna ,situata in zona Unirii Sud ,mobilata-utilata ,termopan ,centrala termica ,gresie ,faianta ,parchet ,aer conditionat .Preti de inchiriere 250/euro /lunar . Agentia Iimobiliara Necris va ofera apartamente /garsionere de inchiriat in toate zonele orasiului Buzau .Incazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias ,va asteptam la o vizionare ,apartamentul putund fi vazut in ori ce zi ,cu programare anterioara . Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie . CONTACT ;Costantin Ionut Mobil ;0728093812.
Localitatea: BUZAU
Pret: 250 Euro