www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Doresc sa inchiriez

P.f. caut sa inchiriez urgent camera camin sau garsoniera , mobilata sau nemobilata,nu raspund la nr privat .
Localitatea: BUZAU
Pret: 450 RON
Contact:
0764401279
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

GARSONIERA ZONA CENTRALA
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 18-11-2022

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre inchiriere un studio situat in centrul Buzaului la 8 minute de mers de Piata Daciei, aflat pe strada Brosteni in apropiere de Parcul Tineretului dar si de cateva restaurante si sali de fitness. Brosteni 3 este un imobil stil boutique cu arhitectura contemporana, cu numai 8 apartamente, realizat cu idea de confort si liniste in minte, cu parcare pentru fiecare apartament in incinta, dar si o ambianta placuta de casa nou construita. Brosteni 3 va invita sa vizionati prin intermediul agentiei un studio situat la etajul 2/2, de 40 mp utili, plus un balcon de 6mp, cu vedere asupra orasului . Este mobilat si utilat, avand masina de spalat, AC, centrala termica, plita cu gaz si cuptor electric si TV. Interiorul este minimalist cu ferestre generoase stil “loft” , luminos si calduros iarna iar vara beneficiind de umbra pe aproape toata durata zilei. Toate acestea plus incadrarea in clasa energetica A generand costuri mai reduse la intretinere si confort in locuire si se inchiriaza la pretul de 310 euro+garantie, comision 0. Pentru vizionari sau mai multe detalii la telefon: 0773892238 sau www.aliceimob.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 310 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

INCHIRIERE GARSONIERA ZONA UNIRII NORD
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 10-10-2022

Propunem spre inchiriere O GARSONIERA confort 1 decomandata, etaj 2/7, zona UNIRII NORD , mobilata - utilata , avand: termopan, centrala termica, aer conditionat, gresie, faianta, parchet. Pret de inchiriere 1.200 lei/luna Conditii de inchiriere: Contract pe minim 12 luni, se achita la inceput: Prima luna de chirie + Garantie + Comisionul Agentiei In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii, va stau la dispozitie. Program de vizionari: De luni pana vineri, intre 10:30 si 17:30 PREZENTA OFERTA APARTINE AGENTIEI IMOBILIARE NECRIS!
Localitatea: BUZAU
Pret: 1200 RON
Inchiriere garsoniera zona UNIRII NORD

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

GARSONIERA BROSTENI BLOC NOU
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 15-09-2022

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre inchiriere un studio situat in centrul Buzaului la 8 minute de mers de Piata Daciei, aflat pe strada Brosteni in apropiere de Parcul Tineretului dar si de cateva restaurante si sali de fitness. Brosteni 3 este un imobil stil boutique cu arhitectura contemporana, cu numai 8 apartamente, realizat cu idea de confort si liniste in minte, cu parcare pentru fiecare apartament in incinta, dar si o ambianta placuta de casa nou construita. Brosteni 3 va invita sa vizionati prin intermediul agentiei un studio situat la etajul 2/2, de 40 mp utili, plus un balcon de 6mp, cu vedere asupra orasului . Este mobilat si utilat, avand masina de spalat, AC, centrala termica, plita cu gaz si cuptor electric si TV. Interiorul este minimalist cu ferestre generoase stil “loft” , luminos si calduros iarna iar vara beneficiind de umbra pe aproape toata durata zilei. Toate acestea plus incadrarea in clasa energetica A generand costuri mai reduse la intretinere si confort in locuire si se inchiriaza la pretul de 310 euro+garantie+comision. Pentru vizionari sau mai multe detalii la telefon: 0773892238 sau www.aliceimob.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 310 Euro
Garsoniera Brosteni bloc nou

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

INCHIRIERE GARSONIERA ZONA BROSTENI
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 01-09-2022

Propunem spre inchiriere GARSONIERA confort 1 zona BROSTENI, parter/4, mobilata - utilata, avand: termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica Pret de inchiriere 800 lei/luna. Conditii de inchiriere: Contract pe minim 6 luni, se achita la inceput: Prima luna de chirie + Garantie + Comisionul Agentiei In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii, va stau la dispozitie. Program de vizionari: De luni pana vineri, intre 10:30 si 17:30 PREZENTA OFERTA APARTINE AGENTIEI IMOBILIARE NECRIS!
Localitatea: BUZAU
Pret: 800 RON
inchiriere GARSONIERA  zona BROSTENI

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VREI SA MA AI IN LUMEA TA
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 10-04-2022

Sunt o bruneta fermecatoare, pasionala, fara inhibitii. Cu mine te vei simti cel mai rasfatat barbat. Lasa-ma sa te descopar. Gura mea are buze frumoase.Gurita si soaptele mele fierbinti iti vor face pofta sa faci dragoste . . . Voi fi cea mai tandra fata din viata ta. Daca vrei sa ne cunoastem mai bine, suna-ma la 0906.760.599 (1, 10eur/min) sau daca esti mai timid trimite-mi sms la nr 1556 (1, 50 eur/sms) cu numele meu, EVA, ca eu sa te pot contacta pe loc. Raspund non-stop. Pupici racorosi:)
Localitatea: BUCURESTI-TOATA TARA
Pret: 2 Euro
VREI SA MA AI IN LUMEA TA