www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

inchirieri oferte

apartament 2 camere unirii,in spate la sanitas,mobilat nou,curat,centrala,aer conditionat.
Localitatea: BUZAU
Pret: 200 Euro
Contact:
0788802589
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANSAMBLUL REZIDENțIAL IAșI ROYAL TOWN
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 18-03-2022

Ansamblul rezidențial Iași Royal Town își deschide ușile pentru tine! Alege orice tip de apartamente și beneficiază de: - prețuri accesibile și oferte de neratat; - apartamente la cheie cu finisaje impecabile; - multiple variante de compartimentare și diverse suprafețe ale apartamentelor de la 43 la 200 de metri pătrați (la cerere); - 4 modalități de plată; - posibilitatea de creștere a valorii acestora exponențial. Alege apartamente de vânzare Iași Copou și îmbunătățește considerabil calitatea traiului tău, zi de zi. https://www.royaltown.ro/
Localitatea: IASI
Pret:
Ansamblul rezidențial Iași Royal Town

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

EXCLUSIVITATE VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE BLOC NOU, SUPRAFAT
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 08-03-2021

Specificatii Suprafata utila52Descriere ImobiliareEXCLUSIVITATE! Unirii Residence reprezintă un concept nou pentru pia a imobiliară din Buzau . Datorită arhitecturii deosebite pe care v-o propunem în cadrul ansamblului Unirii Residence, am integrat atât la interior, cât i exterior finisaje de buna calitate care asigură confortul de lungă durată! Astfel, spatiile noastre dispun de suprafe e generoase, conferind suficient spatiu si intimitate fiecărui membru. În plus, am prevăzut suficient spatiu chiarsi pentru masina familiei tale! Astfel, securitatea si întretinerea vehiculului personal reprezintă o necesitate rezolvată din start. Propunem spre vanzare apartament 2 camere , etaj 2/9 , suprafata utila 51,76 mp + balcon 10 mp + terasa 56,9 mp. Apartamentul se va preda la rosu cu instalatiile trase pe pozitii. Pret de vanzare 81.000 euro. (Id oferta 37) Pretul nu include TVA Disponibil la vanzare : Loc de parcare 7.500 euro Pretul nu include TVA In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie sau pentru alte oferte puteti vizita site-ul nostru www.necris.ro . CONTACT: George CRINTA www.necris.ro Prezenta oferta apartine in exclusivitate agentiei imobiliare Necris!
Localitatea: BUZAU
Pret: 81000 Euro
Exclusivitate vanzare apartament 2 camere bloc nou, suprafat

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE BLOC NOU/ COMPLEX REZIDENTIAL/UL
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 14-02-2021

EXCLUSIVITATE! Unirii Residence reprezintă un concept nou pentru piaţa imobiliară din Buzau  . Datorită arhitecturii deosebite pe care v-o propunem în cadrul ansamblului Unirii Residence, am integrat atât la interior, cât şi exterior finisaje de buna calitate  care asigură confortul de lungă durată! Astfel, spatiile noastre dispun de suprafeţe generoase, conferind suficient spaţiu şi intimitate fiecărui membru. Toate apartamentele din cadrul complexului Unirii Residence dispun de suficient spaţiu şi iţi conferă senzaţia de confort şi relaxare. În plus, am prevăzut suficient spaţiu chiar şi pentru maşina familiei tale! Astfel, securitatea şi întreţinerea vehiculului personal reprezintă o necesitate rezolvată din start. Propunem spre vanzare apartament 2 camere , etaj 6/9 , suprafata  utila 45mp plus balcon de 5 m.  Apartamentul  se va preda la rosu – instalatii trase pe pozitii. Pret de vanzare 44.000  euro. (Pretul nu  include   TVA Disponibil la vanzare : Loc de parcare 7.500 euro    Pretul nu  include  TVA In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul  putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.  Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie sau pentru alte oferte puteti vizita site-ul nostruwww.necris.ro. CONTACT: Ionut CONSTANTIN-Mobil: 0728093812.
Localitatea: BUZAU
Pret: 44000 Euro
Vanzare apartament 2 camere bloc nou/ complex rezidential/ul

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE, ZONA UNIRII CENTRU
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 19-10-2020

EXCLUSIVITATE! Unirii Residence reprezintă un concept nou pentru piaţa imobiliară din Buzau . Datorită arhitecturii deosebite pe care v-o propunem în cadrul ansamblului Unirii Residence, am integrat atât la interior, cât şi exterior finisaje de buna calitate  care asigură confortul de lungă durată! Astfel, spatiile noastre dispun de suprafeţe generoase, conferind suficient spaţiu şi intimitate fiecărui membru. Toate apartamentele din cadrul complexului Unirii Residence dispun de suficient spaţiu şi iţi conferă senzaţia de confort şi relaxare. În plus, am prevăzut suficient spaţiu chiar şi pentru maşina familiei tale! Astfel, securitatea şi întreţinerea vehiculului personal reprezintă o necesitate rezolvată din start. Propunem spre vanzare apartament 2 camere, etaj 4/9 , suprafata  utila 65,47 mp, 2 balcoane, vedere mixta.  Apartamentul  se va preda la rosu – instalatii trase pe pozitii. Pret de vanzare 52.000  euro. (Id oferta 58) Pretul nu  include   TVA Disponibil la vanzare : Loc de parcare 7.500 euro Pretul nu  include  TVA In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul  putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie sau pentru alte oferte puteti vizita site-ul nostruwww.necris.ro. CONTACT: Ionut CONSTANTIN Mobil: 0728093812.
Localitatea: BUZAU
Pret: 52000 Euro
Vanzare apartament 2 camere, zona Unirii Centru

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE, ZONA UNIRII CENTRU
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 19-10-2020

Unirii Residence reprezintă un concept nou pentru piaţa imobiliară din Buzau  . Datorită arhitecturii deosebite pe care v-o propunem în cadrul ansamblului Unirii Residence, am integrat atât la interior, cât şi exterior finisaje de buna calitate  care asigură confortul de lungă durată! Astfel, spatiile noastre dispun de suprafeţe generoase, conferind suficient spaţiu şi intimitate fiecărui membru. Toate apartamentele din cadrul complexului Unirii Residence dispun de suficient spaţiu şi iţi conferă senzaţia de confort şi relaxare. În plus, am prevăzut suficient spaţiu chiar şi pentru maşina familiei tale! Astfel, securitatea şi întreţinerea vehiculului personal reprezintă o necesitate rezolvată din start. Propunem spre vanzare apartament 2 camere, etaj 4/9 , suprafata  utila 59,75 mp.  Apartamentul  se va preda la rosu – instalatii trase pe pozitii. Pret de vanzare 52.000  euro. Pretul nu  include   TVA Disponibil la vanzare : Loc de parcare 7.500 euro    In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul  putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.  Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie sau pentru alte oferte puteti vizita site-ul nostruwww.necris.ro. CONTACT: Ionut CONSTANTIN- Mobil: 0728093812
Localitatea: BUZAU
Pret: 52000 Euro
Vanzare apartament 2 camere, zona Unirii Centru