www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Vand casa comuna fundeni zarnesti

vand casa comuna fundeni zarnesti langa postul de politie
Localitatea: BUZAU
Pret: 11111 Euro
Contact:
0766782548
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

APARTAMENT 3 CAMERE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 3 camere, in data de: 07-07-2023

Vând apartament 3 camere decomandat, cu balcon și parcare, etaj 4. Apartamentul este situat in zona Extindere Costieni, are vedere in fata blocului la parcare și in spatele blocului la părculețul de copii,are centrală proprie, aer condiționat, este izolat exterior si hidroizolație făcută recent cu garanție 10 ani, se vinde cu mobila, mai multe detalii la tel:0770830475.
Localitatea: RAMNICU SARAT
Pret: 48000 Euro
Apartament 3 camere

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND AP 3 CAM PENNY BROSTENI
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 3 camere, in data de: 31-05-2023

Vand ap 3 cam decomandat visavis de penny brosteni CT,AC,acoperis din scandura si tabla,et 4
Localitatea: BUZAU
Pret: 65000 Euro
Vand ap 3 cam penny Brosteni

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND APARTAMENT 3 CAMERE, ULTRACENTRAL
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 3 camere, in data de: 14-03-2022

Buzau, vand ap. 3 camere, decomandat, ultracentral, bl. 3B Hasdeu, spate hotel Pietroasa, et. 5/10, bloc total reabilitat, centrala proprie, 70 mp., boxa la subsol, 2 balcoane, structura beton captusita cu caramida, cadastru + intabulare, proprietar, 98000 euro, telefon: 0740035357
Localitatea: BUZAU
Pret: 98000 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

APARTAMENT CU 3 CAMERE ZONA DOROBANTI ~ CONF 1 DEC ~ CU IMBU
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 3 camere, in data de: 26-01-2022

APARTAMENT CU 3 CAMERE ZONA DOROBANTI ~ CONF 1 DEC ~ CU IMBUNATATIRI ~ ETAJ 4DIN4 ~ PRET: 57.000€ Numar camere: 3 Localizare: Cartier Dorobanti 2 / Jud. Buzau Etaj: 4 din 4 Confort/compartimentare: 1 decomandat sporit Suprafata: 70mp Imbunatatiri: centrala termica, gresie, faianta, parchet, termopan Mobilat/utilat: Apartamentul se vinde nemobilat. Pret: 57.000€ Modalitati de plata: cash, credit imobiliar Situatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare. Proprietatea se vinde in exclusivitate de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau Doresti sa achizitionezi un imobil prin credit? ~te ajutăm cu întocmirea dosarului de credit ipotecar ~te vom sfătui ce variantă de creditare ți se potrivește cel mai bine si iti vom oferi cel mai bun pachet existent pe piata ~ daca alegi un imobil din portofoliul nostru (nu este obligatoriu), beneficiezi de comision redus cu 50% ~iti platim asigurarea locuintei pe primul an. ~iti asiguram suportul nostru până la incheierea tranzactiei, ~fără niciun cost adițional.
Localitatea: BUZAU
Pret: 57000 Euro
APARTAMENT CU 3 CAMERE ZONA DOROBANTI ~ CONF 1 DEC ~ CU IMBU

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

3 CAMERE, VEDERE PIATA DACIEI, DECOMANDAT, 7/10, REABILITAT
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 3 camere, in data de: 08-11-2021

Vrei un apartament deosebit, calduros și prietenos in care sa te simti acasa? Un apartament mobilat situat in centrul orasului, cu o priveliste deosebita, intr-o zona care are in apropiere scoli, gradinite, licee, piata centrala, primarie, restaurante si terase. Proprietar, vand apartament deosebit, cu 3 camere, decomandat, renovat, complet mobilat, bucatarie utilata, inclusiv cu masina de spalat vase, amenjat modern cu materiale de calitate, apartamentul poate fi locuit imediat dupa achizitie, sau poate fi inchiriat fara nicio alta investitie. Apartamentul este compus din doua dormitoare (unul este mobilat cu pat, noptiere, dressing, comoda, celalat are dressing si pat pentru copii), living cu logie, loc de servit masa cu o priveliste superba, baie cu cada, bucatarie cu logie si debara mare, hol spatios unde poate fi amenajat inca un dressing. Apartamentul dispune si de o boxa spatioasa la subsol, care este trecuta si in actul de proprietate. Suprafata construita apartament: 79.9 mp. Suprafata utila apartament: 69 mp + 6.5 mp boxa. Apartamentul este izolat atat la interior, cat si la exterior, blocul fiind reabilitat termic de curand. Apartamentul a fost renovat cu gresie si faianta moderna, termopan maro de calitate superioara, parchet din lemn reconditionat, centrala termica proprie, instalatie este din cupru, aer conditionat (dar care este folosit foarte rar, deoarece apartamentul este foarte bine pozitionat, vara este racoros, iarna calduros), are montate apometre, usa metalica la intrare. Etaj 7 / 10. Ambele dormitoare si livingul au vedere catre Piata Daciei, iar bucataria are vedere catre Liceul Mihai Eminescu. La mai putin de 5 minute de apartament se afla Liceul de Arta, Liceul Mihai Eminescu, Liceul Economic, Liceul Hasdeu, gradinite, scoli, Piata Centrala. Ideal pentru familie sau pentru investitie.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 88900 Euro