www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ECHIPA CONSTRUCTORI

ECHIPA CONSTRUCTORI EXECUTAM CASE VILE LA ROSU CU MATERIALELE NOASTRE DE LA 120 euro mp RELATI tel 0761821552
Localitatea: BUZAU
Pret: 100 RON
Contact:
0761821552
email
ECHIPA CONSTRUCTORI

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VANZARE CASA ZONA POSTA CALNAU
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 10-04-2023

EXCLUSIVITATE! Propunem spre vanzare,casa noua,situata in Posta Calnau(sat Potarnichesti),la numai 5 minute de oras.Aceasta este dispusa in:living spatios,bucatarie,3 dormitoare, dintre care, doua cu grup sanitar propriu,contructia insumand 130 mp utili.Casa este realizata in totalitate din caramida,este racordata la apa si electricitate,finisaje de calitate,avand:termopan,gresie faianta,parchet,incalzire electrica in pardoseala,acoperis tigla metalica Lindab.Suprafata terenului este de 530 mp cu o deschidere de 10 m liniari si acces din strada asfaltata. Pretul vanzarii este de 135000 Euro Casa se poate viziona in orice zi,cu programare anterioara.Pentru mai multe informatii echipa Necris va sta la dispozitie.
Localitatea: BUZAU
Pret: 135000 Euro
Vanzare casa zona Posta Calnau

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ECHIPA RENOVARI CONSTRUCTII LOCUINTE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 19-05-2012

Echipa serioasa executam lucrari de amenajare interior exterior la cele mai mici preturi , calitate garantata. Lucram oriunde in tara. rugam si oferim seriozitate!
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ASIGRA LINISTEA VIETII TALE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 22-06-2011

S.C. GIREM PROTECT ofera solutii integrate - comercializare, livrare si montaj atat in BUZAU cat si in AFARA ACESTUIA pentru: • sisteme antiefractie, protectie perimetrala • sisteme supraveghere video (CCTV) • sisteme interfonie si videointerfonie • sisteme de control-acces si pontaj (institutii si gestiune acivitati tip hotelier) • automatizari pentru porti de acces si usi de garaj Echipa noastra de specialisti se prezinta in fata clientilor sai cu o gama completa de servicii si echipamente de securitate, analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra, oferind consultanta in vedera alegerii celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora. Dispunem de specialisti cu pregatire profesionala superioara, practica si experienta in domeniu, capabili sa ofere solutiile optime pentru realizarea sistemelor atat pentru sedii comerciale cat si pentru protectia locuintelor si valorilor personale. Alegand sa investiti in protectia bunurilor alegeti eficientizarea activitatii firmei Dvs, ceea ce va duce garantat la economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii. Spunem intotdeauna DA clientiilor nostri pentru ca avem intotdeauna o solutie pentru ei. Consideram ca este normal ca solicitarea unui client sa-si gaseasca rezolvarea la noi si de aceea credem intr-o solutie tehnica si comerciala adecvata fiecarui client Seriozitatea maxima garantata. Nu ezitati sa ne contactati, va asteptam.
Localitatea: BUZAU
Pret: 0 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

SISTEME VIDEO DE SUPRAVEGHERE SI ALARMA
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 31-05-2011

S.C GIREM PROTECT ofera solutii integrate - comercializare, livrare si montaj atat in BUZAU cat si in AFARA ACESTUIA pentru: • sisteme antiefractie, protectie perimetrala • sisteme supraveghere video (CCTV) • sisteme interfonie si videointerfonie • sisteme de control-acces si pontaj (institutii si gestiune acivitati tip hotelier) • automatizari pentru porti de acces si usi de garaj Echipa noastra de specialisti se prezinta in fata clientilor sai cu o gama completa de servicii si echipamente de securitate, analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra, oferind consultanta in vedera alegerii celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora. Dispunem de specialisti cu pregatire profesionala superioara, practica si experienta in domeniu, capabili sa ofere solutiile optime pentru realizarea sistemelor atat pentru sedii comerciale cat si pentru protectia locuintelor si valorilor personale. Alegand sa investiti in protectia bunurilor alegeti eficientizarea activitatii firmei Dvs, ceea ce va duce garantat la economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii. Spunem intotdeauna DA clientiilor nostri pentru ca avem intotdeauna o solutie pentru ei. Consideram ca este normal ca solicitarea unui client sa-si gaseasca rezolvarea la noi si de aceea credem intr-o solutie tehnica si comerciala adecvata fiecarui client Seriozitatea maxima garantata. Nu ezitati sa ne contactati, va asteptam.
Localitatea: BUZAU
Pret: 0 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

AMENAJARI / RENOVARI
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 21-05-2011

Echipa profesionista executa orice tip de lucrari constructie. Case la Rosu / Garduri / Izolatii / Zidarie / Sape / Amenajari interioare
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON