www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

vand garaj auto

garaj auto constructie metalica cu peretii izolati si prevazut cu usa culisanta tip Hormann.Garajul poate fii ridicat din locatia Aleea Parcului de linga Gradinita Nr.4 Buzau dupa data de 01.03.2019.
Localitatea: BUZAU
Pret: 2500 RON
Contact:
0749250360
email

CASA DE VANZARE IN TISAU (LA 30KM DE BUZAU)
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 16-08-2019

Pentru mai multe informatii, va rugam sunati la 0722 562834 Referințe casă: - Casă locuibilă în stare foarte bună, construită în paiantă, cimentuită în exterior, aflată în zonă de deal împădurit în apropierea obiectivelor turistice: Tabăra de Sculptură Măgura, Mănăstirea Ciolanu, Băile Sărata Monteoru - toate situate în jud. Buzău. - Anexe și îmbunătățiri: terasă, magazie, beci, garaj, fântână proprie cu tuburi mari, hidrofor, instalație solară, boltă de vie pe rod. - Instalațiile sanitare, inclusiv fosa de colectare, sunt construite și montate în 2018. Apă caldă există permanent, fără costuri, cu instalație solară aflată în termen de garanție de cinci ani, montată în 2018. - Două toalete: în interiorul băii casei și afară deasupra fosei septice. - Încălzirea se face pe lemne prin cele două sobe de teracotă existente. Aprovizionarea cu lemne este foarte lejeră, casa fiind situată în zonă împădurită. - Acoperișul cu tablă zincată a fost schimbat în totalitate în anul 2017, iar cel al garajului în 2019. - Grădină în suprafață de circa 800 metri pătrați este plantată cu pomi fructiferi, vița de vie, muri, căpșuni având și suprafață liberă pentru alte culturi: flori, legume etc. - Starea împrejmuirilor este foarte bună deoarece gardurile au fost refăcute integral cu materiale greu degradabile (stâlpi de fier și beton). - Vecinii sunt de bună calitate și încredere. Nu sunt zgomotoși și sunt foarte buni colaboratori și de ajutor la nevoie. - Este casa care o poți folosi și pentru vacanță în orice anotimp, fiind posibilitatea de a fi ținută în observație de către un vecin pe durata absenței. - Este locul în care te vei plictisi de liniște și aer ozonificat. NOTA: Accept și schimb cu garsonieră confort 3 sau camera de camin imbunatatita (exclus parterul și ultimul etaj) în orașul Buzău.
Localitatea: TISAU
Pret: 68000 RON
Casa de vanzare in Tisau (la 30km de Buzau)

CASA VADU PASII
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 06-08-2019

Va oferim spre vanzare casa de locuit in VADU PASII, la 6 km de oras, construcție 1980 din paianta, acoperita cu tigla, renovata in 2017, suprafața construita de 155mp, teren total 755mp cu doua deschideri dintre care cea principala este de 11,22ml și este compusa din 5 camere si bucatarie, garaj, având ca imbunatatiri gresie, faianta, parchet, termopan, tamplarie schimbata. Imobilul este liber de sarcini deținand toate actele de cadastru și intabulare și se vinde la pretul de 24500 Euro/neg.
Localitatea: BUZAU
Pret: 24500 Euro
casa vadu pasii

VAND VILA P+1 IN PIETROASELE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 24-07-2019

Vand vila p+1 in localitatea Pietroasele ,Buzau. Aceasta are 5 camere spatioase,o bucatarie ,o baie si un beci cu suprafata de 25 m2.Locuinta are o auprafata toatala de 200 m 2.imbunatatorile sunt apa curenta,curentul electric,fosa septica ecologica. Imobilului eate amplasat intr o zona linistita la numai 20 km de orasul Buzau ce ofera o panorama de exceptie. Pret negociabil MERITA VĂZUTĂ!
Localitatea: PIETROASELE ,BUZAU
Pret: 30000 Euro
Vand vila p+1 in Pietroasele

VAND PROPRIETATE IMOBILIARA
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 22-07-2019

Vând proprietate imobiliara formata din 2 cladiri (100 mp si 33 mp) în Izvorul Dulce com. Merei, la 4 km distanta de stațiunea balneoclimaterica Sarata Monteoru si la 3 km de Pietroasele. Casa este recent renovata, gresie , parchet, termopane formata din veranda, hol, 4 camere, 2 beciuri de 12 m.p.si 30 mp. La rosu baie, bucătărie și terasa. Utilitati trase în casă, fosă septică instalatie electrică nouă. Teren 1400 mp cu deschidere stradala 34 ml. Pentru detalii sunati la 0723122152
Localitatea: IZVORU DULCE MEREI
Pret: 27000 Euro
Vand proprietate imobiliara

CASA DE VACANTA SAU DE LOCUIT, IN JUD. BUZAU, CU TEREN
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 20-07-2019

Casa este amplasata in zona de deal, in Joseni, Berca, intr-un cadru natural deosebit de frumos si linistit. Utilitati: curent electric, fantana recenta, incalzire cu lemne. Acces auto posibil. Are 3 camere din care 2 pot fi locuite, camara, 2 holuri mici si un beci, insa casa in sine necesita renovare (sau daca se doreste neaparat una noua se poate zidi/monta una de lemn sub acoperis). Acoperisul din tabla cutata si podul sunt noi. Nu are igrasie si vara este racoroasa.Are carte funciara. Terenul (1000 mp, langa casa) are gard viu de gladita anul 3.Casa este situata la aprox.10 min mers pe jos de scoala, de statia de microbuz, magazine si Biserica. Ideal casa de vacanta sau locuinta. Mai multe detalii la tel. 0730776179.
Localitatea: JOSENI
Pret: 35000 RON