www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

schjmb de locuinte

SCHIMB GARSONIERA IN MICRO 14 CU MULTIPLE IMBUNATATIRI SI 10000€ PE APARTAMENT CONF 1
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0766259007
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VANZARE GARSONIERA BLOC NOU, 46.5 MP, ETAJ 5
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Garsoniere, in data de: 29-08-2019

‼️‼️EXCLUSIVITATE ‼️‼️ Ansamblul Rezidential -zona CENTRALA. Este un complex de locuinte moderne de o calitate superioara situat in zona Unirii Centru. Apartamentele se vor preda la stadiul de roșu / finisat, instalatiile trase pe pozitie si geamuri termopane tip Rehau, blocul fiind izolat . ***Se vinde o garsoniera ,confort 1 decomandata SPORIT , in ansamblul rezidential , etaj 5/9, suprafata utila 46,50 MP. plus balcon in suprafata 4 mp. ????Garsoniera este intabulata este LIBERA DE SARCINI si se vinde la pretul 37.000.euro. Pentru mai multe informatii sau despre oferte, ne puteti contacta la nr. de telefon: ☎️0728093812– Ionut Constantin. ☎️0751538526-Patrascu Luminita. ☎️0766439490-Burlacu Cristina. Prezenta oferta apartine agentiei imobiliare Necris!
Localitatea: BUZAU
Pret: 37000 Euro
Vanzare garsoniera bloc nou, 46.5 mp, etaj 5

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

GARSONIERA CF1 SPORIT S-52 MP
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Garsoniere, in data de: 18-07-2014

Complexul rezidenţial UNIRII RESIDENCE este un proiect dezvoltat de Provalen Urban, un important dezvoltator de proiecte imobiliare. Venind cu o perspectivă diferită faţă de alte proiecte similare din piata imobiliara buzoiana, UNIRII RESIDENCE este o provocare a pieţei rezidenţiale de lux si un punct de referinta pentru intreg ansamblul arhitectonic al orasului. Proprietatea imobiliara este formată dintr-un singur corp de cladire cu 2 scari, scara A şi scara B, tip bloc de locuinţe, compus din apartamente, spaţii comerciale şi birouri, parcări subterane cu regim de înălţime 2S+P+9E Ansamblul rezidential propune un total de 76 de unitati imobiliare, cu 1 până la 3 camere, precum si zone destinate spatiilor comerciale si 52 locuri parcare in subteran. Proiectul este alcatuit din apartamente cu suprafețe locuibile cuprinse între 45 și 100 mp, la care se adauga balcoane generoase, iar la etajele 2, 5 si 8 apartamentele beneficiaza de terase vaste cu suprafete de pana la 173mp.  UNIRII RESIDENCE insemna o arhitectura frumoasa, materiale premium, locatie ultracentrala, dar mai ales un pachet unic de servicii creat special pentru locatarii nostri (paza 24/24, un lounge elegant, parcare subterana). La UNIRII RESIDENCE veti gasi mai mult decat un spatiu confortabil de locuit, veti descoperi luxul unui stil de viata elegant si confortabil. Apartamentele sunt concepute pentru a oferi o functionalitate deosebita si o ambianta calda, atat datorita compartimentarii generoase cat si designului arhitectural elegant.  
Localitatea: BUZAU
Pret: 35000 Euro
GARSONIERA CF1 SPORIT S-52 MP

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PREDEAL: GARSONIERE DE VANZARE (NOI, LA CHEIE)
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Garsoniere, in data de: 07-11-2012

Proprietar (DEZVOLTATOR): Garsoniere noi de vanzare in complexul rezidential construit pe strada Valea Rasnoavei din PREDEAL (in cadrul statiunii montane Paraul Rece, statiune componenta a orasului Predeal) - judetul Brasov, zona Valea Prahovei. Complexul rezidential este compus din trei vile (case de vacanta), dispune de toate utilitatile, este locuit si administrat; lucrarile de construire sunt incheiate. Garsonierele disponibile pentru vanzare sunt intr-o vila P+1+M; sunt finisate la cheie si pot fi locuite imediat dupa achizitionare. Pret: 28000 euro (sau schimb cu teren; terenul trebuie sa fie in apropierea Bucurestiului si sa permita construirea unei case). In acest complex rezidential sunt de vanzare si un apartament penthouse si un spatiu comercial de 450 mp pretabil club - restaurant. Pentru mai multe informatii accesati situl: [ApartamenteNoiCaseVile.blogspot.com]. Adresa de email: despreimobil@yahoo.com. Proprietarul poate fi contactat la numarul de telefon 0745.00.22.55. Pe situl mentionat sunt prezentate si celelalte doua oferte ale proprietarului: o vila duplex de vanzare in BUCURESTI (suprafata 500 mp: locuinta 300 mp + spatii birouri 200 mp) si locuinte de vacanta in COSTINESTI (garsoniere noi de vanzare = 16.000 euro, apartamente noi de vanzare = 31.000 euro; toate sunt intr-un imobil nou situat la 800 m de plaja, finisat, locuit, cu piscina si parcare aflate in folosinta exclusiva a locatarilor)
Localitatea: PREDEAL (STATIUNEA PARAUL RECE)
Pret: