www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJARI SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B

S.C. ANGAJEAZA SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B. RELATII LA NUMARUL DE TELEFON: 0765.930.435
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0765930435

ANGAJEZ DISTRIBUITOR LEGUME SI FRUCE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 29-07-2015

Angajez Vanzatoare ! La magazin autoservire legume si fructe in buzau (in oras); *cerinte: -Doar cu experienta -sa fie o persoana foarte serioasa si cu chef de munca; -descurcareata si vorbareaa; -varsta sa nu depaseasca 45 ani; program : 3 saptamani la munca si o saptamana acasa - luni-vineri 07:30-20:00 -sambata 07:30-17:00 -duminica 07:30-14:00 *oferim: -salariu 1000 lei doar in prima luna o sa fie 900lei -carte de munca norma intreaga -seriozitate si salariul la timp. Mai multe detalii la tel.!!!
Localitatea: BUZAU
Pret: 1000 RON

ÎNGRIJITOARE/îNGRIJITORI DE PERSOANE îN VâRSTă DIN ANGLIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 28-07-2015

Cekal este o agenție de intermediere a forței de muncă cu sediul în Marea Britanie care se ocupă cu recrutarea îngrijitorilor pentru persoane în vârstă, îngrijitorilor pentru copii (programe educaționale au pair) și asistentelor medicale pentru muncă în toată Marea Britanie. Suntem un birou legal de intermediere a forței de muncă cu Company Number: 8321774. Spre deosebire de celelalte birouri poloneze Cekal are sediul său în Marea Britanie, colaborând doar cu cele mai bune firme din branșă. Posedăm așa numitul fond SOS datorită căruia suntem în stare să ajutăm candidatul în cazul unor situații urgente neașteptate. Deoarece suntem în Anglia, candidatul se poate simți complet în siguranță deja din primele zile de ședere la angajator. Efectuăm recrutări permanente pentru posturile de: Îngrijitoare/îngrijitori de persoane în vârstă din Anglia LIVE IN CARE - îngrijitoare cu cazare adică îngrijirea în casa persoanei îngrijite pentru o perioadă de 4-6 săptămâni cu pauze de 1-2 săptămâni. Salarizare:,370-420 GBP pe săptămână COMMUNITY CARE - adică îngrijitoarea socială - este un serviciu care constă în vizitarea persoanelor îngrijite de către aceasta utilizând autoturism de serviciu și în ajutor la activitățile precum îmbrăcare, spălare, pregătirea meselor, și altele. Salarizarea de la 7,50 GBP/h până la 10 GBP/h + autoturism de serviciu CARE ASSISTANT – adică îngrijirea seniorilor în casele de ocrotire a persoanelor în vârstă. Dispunem de oferte în întreaga UK. Salarizarea 7 GBP/h Asigurăm cazare ieftină în camere de o singură persoană sau în camere gratuite (live-in care) Dacă cunoști limba engleză la nivel comunicativ contactează-ne – vei lucra imediat! Candidatul trebuie să aibă pașaport valabil cu scopul obținerii cazierului britanic. Aceasta este o condiție necesară. Trimite CV-ul tău exclusiv în limba engleză la adresa kontakt@cekal.pl, scriind ca titlul denumirea ofertei care te interesează (Live-in, community, care assistant) Consultanții noștri vorbesc limba engleză sau polonă.
Localitatea: ANGLIA
Pret:
Îngrijitoare/îngrijitori de persoane în vârstă din Anglia

ANGAJEZ VANZATOARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 28-07-2015

Angajez persoana cu experiența in vânzare pentru un magazin de cartier in zona Brosteni. Relații la telefon (0726) 579 328.
Localitatea: BUZAU
Pret:

ANGAJEZ DISTRIBUITOR LEGUME SI FRUCE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 21-07-2015

Angajez distribuitor legume si fructe in orasu Buzau.. Livrarea se face la magazinele propii in Buzau !! conditii: -sa detina carnet de conducere catg B -aprovizionarea se face cu dubitza..ford tranzit si trebuie indemanare si experieta cu masina!... -varsta intre 18-35 ani -serios si cu chef de munca; -job-ul implica si MUNCA FIZICA !!! Program: -luni-vineri : 08:00-19:00 -sambata: 08:00-16:00 oferim: - salariu de 900lei prima luna si dupa o luna de vechima va creste la 1000 lei in mana - carte de munca cu 4 ore - seriozitate si durata -nu deranjati inutil
Localitatea: BUZAU
Pret: 1000 RON

NEHOIU ANGAJEZ FEMEIE PENTRU CURATENIE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 20-07-2015

Angajez cu contract de munca part time, femeie pentru curatenie.
Localitatea: NEHOIU
Pret: 1050 RON