www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJARI SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B

S.C. ANGAJEAZA SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B. RELATII LA NUMARUL DE TELEFON: 0765.930.435
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0765930435

FIRMA GERMANA ANGAJEAZA INSTALATORI,GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 25-05-2018

Firma germana angajeaza 2 instalatori sanitari cu experienta minim 5 ani.Se lucreaza numai in interior.Transport si cazare asigurata gratuit.Angajarea se face direct cu firma din Germania.Nu se plateste comision.Salariu in functie de orele lucrate.Se cere seriozitate,persoanele care stiu engleza sau germana au avantaj,cerinta nu este obligatorie.Plecare urgenta.Mai multe detalii la telefon.Oferim seriozitate.
Localitatea: GERMANIA
Pret: 1 Euro

ANGAJAM AGENT DE VANZARI D2D ENEL
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-05-2018

Cellular One isi mareste echipa si cauta agenti vanzari din usa in usa(D2D), pe teren in mediul urban si rural. Descriere generala a fisei postului agent vanzari: - Promoveaza produsele ENEL ROMANIA; - Viziteaza direct la domiciliu; - Identifica potentialii clienti; - Negociaza si finalizeaza procesul de incheiere contracte furnizare; - Incheie direct contracte cu clientii; Cerinte agent vanzari: - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren - Studii minime liceale finalizate; - Abilitati excelente de vanzare, de negociere si planificare; - Cunoasterea excelenta a produselor de furnizare energie constituie un avantaj Beneficii: - Praguri salariale fixe (intre 1500-2000 lei) + grile de comisionare progresive; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de lucru 8 ore pe zi, de luni pana vineri; - Se ofera autoturism de serviciu la nivel de echipa.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Angajam agent de vanzari D2D ENEL

OFERTA DE MUNCA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 22-05-2018

Caut tinichigii auto cu sau fara experienta,salariu motivant 3 000ron net,plata la 2 saptamani,clientela formata de 15ani,la 50 km de buzau.
Localitatea: POIENI
Pret:
Oferta de munca

OPORTUNITATI DIVERSE STRAINATATE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 21-05-2018

Munca Strainatate-Valabil pentruToata Tara ; Asiguram locuri de munca in STRAINATATE(CEHIA) pentru calificati,necalificati;barbati,femei,cupluri in fabrici , agricultura,silvicultura,depozite ,constructii,lacatuserie,sudura etc .Contract sezonier de munca pe o perioada de pina la un an cu posibilitate de prelungire.plecari in maxim 5 zile de la inscriere.inscrierile se pot efectua si prin telefon.NU SE PERCEP COMISIOANE.avem plecari din toata tara.relatii zilnic (9.30-16.30)tel.0785755389
Localitatea: TOATA TARA
Pret:
OPORTUNITATI DIVERSE STRAINATATE

AMBALATORI PRODUSE DIN CARNE - ABATOR GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 16-05-2018

Angajam personal fara calificare, cu varsta cuprinsa intre 20 -50 de ani, pentru ambalarea produselor din carne la abatoare in Germania. Unul din aceste locuri de munca poate fi al dumneavoastra. Se accepta si cupluri. Salariu atractiv. Puteti obtine locul de munca apeland astazi la numarul de telefon 0729 071 431.
Localitatea: RHEDA - GERMANIA
Pret: 1000 Euro