www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJARI SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B

S.C. ANGAJEAZA SOFER CU AUTO PROPRIU (GPL)CAT. B. RELATII LA NUMARUL DE TELEFON: 0765.930.435
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0765930435

ÎNGRIJITOARE/îNGRIJITORI DE PERSOANE îN VâRSTă DIN ANGLIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 08-02-2016

Cekal este o agenție de intermediere a forței de muncă cu sediul în Marea Britanie care se ocupă cu recrutarea îngrijitorilor pentru persoane în vârstă, îngrijitorilor pentru copii (programe educaționale au pair) și asistentelor medicale pentru muncă în toată Marea Britanie. Suntem un birou legal de intermediere a forței de muncă cu Company Number: 8321774. Spre deosebire de celelalte birouri poloneze Cekal are sediul său în Marea Britanie, colaborând doar cu cele mai bune firme din branșă. Posedăm așa numitul fond SOS datorită căruia suntem în stare să ajutăm candidatul în cazul unor situații urgente neașteptate. Deoarece suntem în Anglia, candidatul se poate simți complet în siguranță deja din primele zile de ședere la angajator. Efectuăm recrutări permanente pentru posturile de: Îngrijitoare/îngrijitori de persoane în vârstă din Anglia LIVE IN CARE - îngrijitoare cu cazare adică îngrijirea în casa persoanei îngrijite pentru o perioadă de 4-6 săptămâni cu pauze de 1-2 săptămâni. Salarizare:,370-420 GBP pe săptămână COMMUNITY CARE - adică îngrijitoarea socială - este un serviciu care constă în vizitarea persoanelor îngrijite de către aceasta utilizând autoturism de serviciu și în ajutor la activitățile precum îmbrăcare, spălare, pregătirea meselor, și altele. Salarizarea de la 7,50 GBP/h până la 10 GBP/h + autoturism de serviciu CARE ASSISTANT – adică îngrijirea seniorilor în casele de ocrotire a persoanelor în vârstă. Dispunem de oferte în întreaga UK. Salarizarea 7 GBP/h Asigurăm cazare ieftină în camere de o singură persoană sau în camere gratuite (live-in care) Dacă cunoști limba engleză la nivel comunicativ contactează-ne – vei lucra imediat! Nu comision Candidatul trebuie să aibă pașaport valabil cu scopul obținerii cazierului britanic. Aceasta este o condiție necesară. Trimite CV-ul tău exclusiv în limba engleză la adresa kontakt(at)cekal.pl, scriind ca titlul denumirea ofertei care te interesează (Live-in, community, care assistant) Skype address: cekalpraca Consultanții noștri vorbesc limba engleză sau polonă.
Localitatea: ANGLIA
Pret: 00
Îngrijitoare/îngrijitori de persoane în vârstă din Anglia

ANGAJAM MODELE VIDEOCHAT!
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 08-02-2016

Un nou studio videochat in Buzau,seriozitate si profesionalism!!!! Angajam cu contract de colaborare modele dornice de castiguri substantiale, comision 60% din incasari, conditii de munca profesionale, training de specialitate, cursuri de engleza, make-up, expresivitatea corpului, sedinte foto profesionale. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa de email din anunt.
Localitatea: BUZAU
Pret:

ANGAJEZ VANZATOARE CHIOSC SCOALA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 06-02-2016

Angajez vanzatoare chiosc scoala cu experienta minima in fast food
Localitatea: BUZAU
Pret:

ANGAJEZ MOTOSTIVUITORIST SI PRELUCRATORI PRIN ASCHIERE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 05-02-2016

Angajez motostivuitorist cu autorizare ISCIR, operator CNC si personal pentru prelucrari prin aschiere pe utilaje tip : bohrwerk, freze , strunguri, etc. Telefon 0723807532.
Localitatea: SCURTESTI - BUZAU
Pret:

ANGAJARE BROKER IMOBILIAR CU SAU FARA EXPERIENTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 05-02-2016

Candidatul ideal: Daca esti foarte serios, organizat, comunicativ, plin de energie si flexibil, atunci esti cea mai potrivita persoana si vei fi cel mai bun broker imobiliar. Experienta in domeniul imobiliar nu este obligatorie. BENEFICII: - comision progresiv in functie de realizari; - salariu fix - mediu profesionist si instrumente moderne de lucru; - instruire permanenta in tehnici de vanzare/negociere; Descrierea jobului: Intr-un job de broker imobiliar vei avea urmatoarele responsabilitati: -intermediere intre vanzator si cumparator sau intre proprietar si chirias; -creare unei baze de date de vanzatori; -identificarea persoanelor care doresc sa faca achizitii imobiliare; -gasirea de nise pe piata pentru dezvoltarea de parteneriate; -promovarea ofertelor pentru potentialii clienti; -atingerea targetului lunar de contracte; -consilierea clientilor si ajutor la intocmirea dosarului de finantare. Descrierea companiei: Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate. PRIMA CASA BUZAU are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii inseamna consultanţa initiala acordată clientilor sai, precum si asistarea lor pana la finalizarea tanzactiei. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară. Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri case , apartamente si birouri , precum si vanzari si inchirieri spatii industriale, comerciale, depozite, hale. Salariu si comision motivational! Trimiteti CV-ul dvs pe e-mail si noi va vom contacta! office@primacasabz.com
Localitatea: BUZAU
Pret:
Angajare broker imobiliar cu sau fara experienta