www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

3 X CHELNERI - RIVER CRUISES

3 X WAITERS for RIVER CRUISES - URGENT ! 3 X WAITERS for River Cruise 160 pers/2015/2016 - URGENT ! Requirements : - experience as Waiter/sea/river/at shore, - good English , Offer: - Good Euro wage package, - Tips - Bonuses - Insurance, Route - Vienna- Black Sea -Vienna . Awaiting your CV /experience at our address: personalzece10@gmail.com 031 4059787 0721 635121 0771 230610
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1500 Euro
Contact:
0771230610
email

INSTALATORI SANITARI GERMANIA FARA COMISION
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 19-08-2018

Firma germana angajeaza instalatori sanitari cu experienta minim 3 ani.Se lucreaza numai in interior.Transport si cazare asigurata gratuit.Angajarea se face direct cu firma din Germania.Contractul de munca este pe perioada nedeterminata.Nu se plateste comision.Salariu in functie de orele lucrate.Limba straina nu este necesara.Plecare urgenta.Mai multe detalii la telefon.Oferim seriozitate.
Localitatea: GERMANIA
Pret: 1 Euro

SOFER CE – AUGSBURG - CAP TRACTOR CU SEMIREMORCA - GERMANA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 16-08-2018

Obligatiuni: • Conducerea camionului - Cap tractor cu semiremorca sau prelata sau semiremorca - bascula. • Se fac trasee lungi prin Germania. • Conversatia cu dispecerul in limba germana minimala Oferim oferta de munca in conditii transparente: • Muncă permanentă, posibil sistem 3/1, 4/1, weekend liber. • Contract german de munca incheiat direct cu patronul german fara comision. • Lucru intr-o firma serioasa de transport. • Cazare si baza sociala este in cadrul firmei. • Salariul in contract 2300 euro brutto + 384€ netto diurna . • Posibile premii lunare.
Localitatea: AUGSBURG
Pret: 2400 Euro
Sofer CE – Augsburg - Cap tractor cu semiremorca - germana

SOFER CE-HAMBURG-CONTAINERE MARITIME-FARA EXPERIENTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 16-08-2018

Obligatiuni: • Conducerea camionului – Mercedes Actros si Renault. Containere maritime. • Se fac trasee scurte prin Germania. • Conversatia cu dispecerul in limba germana sau engleza minimala Oferim oferta de munca in conditii transparente: • Muncă permanentă, weekend liber. • Contract german de munca incheiat direct cu patronul german fara comision. • Lucru intr-o firma serioasa de transport. • Cazare si baza sociala este in cadrul firmei. • Salariul aproximativ netto poate ajunge la 1 clasa 2200 euro si la 3 clasa 2400 euro netto. • Posibile premii lunare.
Localitatea: HAMBURG
Pret: 2400 Euro
Sofer CE-Hamburg-Containere maritime-Fara experienta

SOCIETATE ANGAJEAZA MUNCITORI CONSTRUCTII
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 13-08-2018

Societate comerciala angajeaza pentru lucru in Belgia: 1. TENCUITORI IN IPSOS MECANIZAT (barbati) pentru lucru in Belgia. Conditii minime pentru angajare: - experienta in constructii - tencuitor mecanizat - permis auto categoria B - cunoasterea la nivel mediu a unei limbi straine: engleza sau franceaza sau germana. Se ofera carte de munca, cazare, transport, echipament de lucru si de protectie si un venit de 3 EURO/MP suprafata tencuita. 2. ZIDARI in constructii (barbati) pentru lucru in Belgia. Conditii minime pentru angajare: - experienta in constructii - zidarie - permis auto categoria B - cunoasterea la nivel mediu a unei limbi straine: engleza sau franceaza sau germana. Se ofera carte de munca, cazare, transport, echipament de lucru si de protectie si un venit net de 2000 EURO/LUNA. 3. ZUGRAVI in constructii (barbati) pentru lucru in Belgia. Conditii minime pentru angajare: - experienta in constructii - zugraveli - permis auto categoria B - cunoasterea la nivel mediu a unei limbi straine: engleza sau franceaza sau germana. Se ofera carte de munca, cazare, transport, echipament de lucru si de protectie si un venit net de 2500 EURO/LUNA.
Localitatea: BUZAU
Pret: 1000 Euro

COLABORATORI PENTRU PROMOVAREA BRANDULUI IN RETEAUA INTERNET
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 10-08-2018

Colaboratori pentru promovarea brandului in reteaua internet Oferta valabila pentru toate localitatile Intr-o companie international este nevoie de personal pentru promovarea brandurilor in reteaua internet. Dezvoltam o noua retea de internet magazine pe teritoriul intregii tari. Lucru doar in echipa. Puteti lucra de la domiciliu sau de unde va este mai confortabil si poate fi potrivita pentru cei care nu pot in timpul concediului de maternitate, , studenti, persoane care au nevoie de un venit adaugator si pentru persoanele aflate deja la pensie. De la este nevoie sa aveti acces la Internet, 2-3 ore pe zi libere , o atitudine pozitiva si o mare dorinta de a castiga. Pentru mai multe detalii scrieti PROMOVAREA BRANDULUI la adresa de email proiekt.online@gmail.com
Localitatea: BUZAU
Pret: