www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CONSILIERI IMOBILIARI

AGENTIA IMOBILIARA ANGAJEAZA CONSILIERI IMOBILIARI CU SAU FARA EXPERIENTA IN DOMENIUL IMOBILIAR. Cerinte: -Persoana activa, pozitiva, dinamica, entuziasta, orientata spre rezultat; -Persoana adaptabila, perseverenta, organizata; -Bune abilitati de relationare cu diverse categorii de persoane; foarte bune abilitati de comunicare in limba romana; -Experienta in domeniul vanzarilor; cursuri de specialitate reprezinta un avantaj; -Cunostinte operare PC; -Cunostinte limba engleza; -Permis de conducere obligatoriu--categoria B / auto propriu; -Aspect profesional ingrijit. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Descrierea postului: -Promovarea imaginii si serviciilor companiei; -Crearea si dezvoltarea relatiilor cu clientii; -Desfasurarea activitatilor specifice unui consilier imobiliar; -Prospectarea si identificarea de noi oportunitati pe piata imobiliara; -Preluarea detaliata a informatiilor despre proprietati de vanzare sau inchiriere; consilierea si reprezentarea proprietarilor in procesul de vanzare sau inchiriere; -Consultanta imobiliara, asistenta si negociere in cadrul tranzactiilor imobiliare. Oferta (bonusuri, beneficii): -comision si bonus de performanta(se discuta la interviu); -conditii optime pentru desfasurarea activitatii; -mediu de lucru placut; -posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala; -programe de training si coaching performante; -posibilitatea de a deveni consilier imobiliar de succes pe segmente de top.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0753819753
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CAUTAM AGENTI IMOBILIARI CU/FARA EXPERIENTA CU CONTRACT DE C
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 15-02-2021

Cautam agenti imobiliari cu/fara experienta cu contract de colaborare, pe baza de comision. Candidatul ideal: - Abilitati de comunicare - Permis categoria B - obligatoriu - Tinuta si aspect profesional ingrijit - Experienta in domeniu nu este obligatorie. Atributii in cadrul companiei: - Intermedierea tranzactiilor de vanzare / cumparare / inchiriere a imobilelor din portofoliul agentiei - Organizarea de vizite cu potentialii clienti in vederea evaluarii si achizitionarii imobilelor. Pentru acest job se ofera: - comision 40%-50%, Laptop si telefon mobil - Instruire in vanzari, relatii cu clientii si baza de date la dispozitie. -bonus de performanta la indeplinitea tagetului. Pentru mai multe detalii la 0773892238 sau va asteptam sa ne atasati un CV pe mail la : imob.alice@gmail.com
Localitatea: BUZAU
Pret: 2000 RON
Cautam agenti imobiliari cu/fara experienta cu contract de c

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJEZ AGENT IMOBILIAR
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 01-11-2018

TE CREZI CAPABIL DE PERFORMANTA? VREI SA DEMONSTREZI TIE SI CELOR DIN JUR CA POTI? DORESTI CASTIGURI PE MASURA MUNCII ? Angajam agenti imobiliari cu sau fara experienta . Se cauta persone ambitioase, dornice de castig, capabile de a se adapta colectivului. Lejeritatea in comunicare, exprimarea fluenta , spontaneitatea, rezistenta la stres, disponibilitatea asupra programului in functie de client sunt conditii esentiale.Pentru mai multe detalii 0727417301.
Localitatea: BUZAU
Pret: 2000 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM AGENTI IMOBILIARI CU SAU FARA EXPERIENTA IN DOMENIUL
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 09-09-2018

Angajam agenti imobiliari cu sau fara experienta in domeniul imobiliar. Conditii avantajoase. Relatii la 0754479295
Localitatea: BUZAU
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJARI AGENTI IMOBILIARI
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 01-08-2018

Agentie Imobiliara cu sediul in Buzau, zona Ultracentrala, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta. Conditii foarte avantajoase. Publicitate intensiva.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Angajari agenti imobiliari

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OFERTA DE COLABORARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 24-05-2018

Situl eUniversum ofera locuri de colaborare de acasa in domeniile: ghicit in carti, tarot, parapsihologi, astrologi etc. Persoanele care vor sa-si desfasoare o munca de acasa prin platforma noastra se pot inregistra ca si consilier pe adresa www.euniversum.com sectiunea servicii consilieri. Pnetru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa euniversum2010@yahoo.com
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 5 Euro
Oferta de colaborare