www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Fare soldi con PC

Salve a tutti da poco ho scoperto un metodo per fare soldi lasciando il pc acceso Negli spoiler trovere una descrizione del metodo e un pagamento ricevuto, per iscriversi necessitate di invito, quindi se interessati dovrete accedere tramite questo https://cointellect.com/?code=70721342][/URL] Spero di esservi stato d'aiuto.
Localitatea: ITALIA
Pret: 500 Euro
Contact:

email
Fare soldi con PCFare soldi con PC

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

HOT STUDIO ANGAJEAZA FETE VIDEOCHAT IN BUZAU
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 21-04-2023

Studio profesional de videochat angajeaza fete in Buzau . Locatie ultra-centrala, conditii de lux,contract de munca legal , plata la 2 saptamani , discretie si seriozitate maxima. Castiguri garantate intre 1000 si 4000 euro/ luna Conditii de angajare: -Varsta minima 18 ani -Aspect fizic placut -Seriozitate si Rabdare - Perseverență, Punctualitate -Cunostinte minime PC Limba engleza nivel Minim / Mediu / Avansat
Localitatea: BUZAU
Pret:
Hot Studio angajeaza fete videochat in Buzau

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ISTITUZIONE DI MICROFINANZA : YVETTE.DEFONDS@GMAIL.COM
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 29-08-2022

ISTITUZIONE DI MICROFINANZA : yvette.defonds@gmail.com Sono partner di molte banche e ho molto capitale nelle sue banche. Hai bisogno di prestiti tra privati ?? Per affrontare difficoltà finanziarie e, infine, per uscire dalla situazione di stallo creata dalle banche, con il rifiuto dei tuoi file di domanda di credito, siamo un gruppo di esperti finanziari in grado di aiutarti a raggiungere l'importo di cui hai bisogno e in condizioni che ti semplificheranno la vita. Concediamo prestiti che vanno da 1 mese a 30 anni e diamo tra 2 000 e 10 000 000 €. Il nostro tasso di interesse è del 3% all'anno, ecco le aree in cui possiamo aiutarti: * Finanziario * Prestito ipotecario * Prestito di investimento * Prestito auto * Debito di consolidamento * Rimborso del credito * Prestito personale * Sei registrato * Le banche vietano e tu non hai il favore delle banche o piuttosto hai un progetto e devi **** per contattarmi e io ti aiuterò. E-mail: yvette.defonds@gmail.com
Localitatea: ROMA
Pret: 10000 Euro
ISTITUZIONE DI MICROFINANZA : yvette.defonds@gmail.com

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

DISCUTă CU ALțI MEMBRI/ Fă BANI
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 26-11-2021

Vrei mai multă libertate și flexibilitate? Vrei mai mult timp să te bucuri de viața ta? Lucrează fără șefi și fără program fix! Din confortul propriei case poți câștiga în medie 300 € pe săptămână! Doar prin trimiterea de mesaje text altor persoane. Avantajele de a lucra ca operator de chat Nimeni la care să te raportezi Fii propriul tău șef și lucrează oricând dorești. Bucură-te de libertate și independență și de controlul propriului timp. Lucrează de oriunde Conectează-te și începe să lucrezi de pe canapea, cafeneaua preferată sau din mers. Nu contează dacă Locuiești în România sau în străinătate. Te plătim săptămânal Tu decizi cum ar trebui să arate salariul tău săptămânal. Ambiția și munca ta determină cât vei câștiga. Muncă flexibilă Depinde de tine cât de mult vrei să lucrezi. În calitate de freelancer, poți adapta volumul de muncă nevoilor tale. Cum funcționează? În calitate de operator de chat text, vei răspunde la mesaje ocazionale într-o rețea text bazată pe fantezie. Trebuie să poți vorbi cu clienții despre tot felul de subiecte. Ți se vor atribui diferite roluri, în funcție de ceea ce dorește clientul tău. Unii dintre clienții noștri vor doar să vorbească cu cineva despre viața de zi cu zi, iar alții vor să interpretezi un personaj. Vei ajuta oamenii care sunt singuri și care caută să se conecteze prin mesaje. Acesta este doar un chat bazat pe text, nu sunt implicate camere. Toate instruirile necesare vor fi oferite înainte de a începe. Cerințe Trebuie să vorbești fluent limba română Deoarece vei scrie vorbitorilor nativi de limbă română, trebuie să știi să scrii fluent în limba română. Vom face un test de bază pentru a verifica nivelul de limba română ca parte a procesului de aplicare. Trebuie să ai cel puțin 18 ani Nu acceptăm minorii să lucreze pe platforma de chat. Ca parte a procesului de înscriere, ți se va solicita să îți dovedești vârsta. Ai nevoie de un PC sau laptop. Pentru a fi un operator de chat eficient, trebuie să ai acces la un laptop de la care să lucrezi. Dispozitivul poate fi foarte simplu și nu este nevoie să aibă o cameră. Ai nevoie de o conexiune de internet stabilă Toată munca se face online prin intermediul internetului. Cu cât conexiunea la internet este mai stabilă, cu atât experiența ta ca operator de chat va fi mai bună. Nu ai nevoie de experiență prealabilă Te vom învăța tot ce trebuie să știi, iar echipa noastră de asistență este disponibilă 24/7 în timp ce lucrezi. NU îți vom cere CV-ul în procesul de aplicare. Ai nevoie de o carte de identitate personală actualizată. O parte importantă a procesului de aplicare este verificarea ID-ului.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1500 Euro
Discută cu alți membri/ Fă bani

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OPERATOR DE CHAT PENTRU OPERATOR-FLEXIBIL.COM
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 12-11-2021

Avertisment: Subiectele pe care le discutați pot fi adesea tematice pentru adulți (numai text) și este posibil să fiți expus la imagini nud. Ești întotdeauna 100% anonim. Locație: Remote, funcționează de oriunde cu o conexiune stabilă la internet. Compensație: plăți săptămânale. Variază de la o medie de 250-300 €. Despre Operator-Flexibil.com Operator-Flexibil este o companie profesională de operațiuni de chat dedicată oferirii de asistență excelentă clienților care au nevoie de agenți de chat și moderatori de calitate. Suntem atenți și orientați spre obiectivele noastre față de misiunea noastră de a distra clienții pe platforma partenerului nostru. Servim unele dintre cele mai mari platforme de chat fantasy pentru adulți din România și avem cel mai mare volum de mesaje primite la care să participăm. Lucrez pentru Operator-Flexibil.com De la început, ne-am concentrat pe atragerea persoanelor cu cele mai înalte abilități de a construi și dezvolta sistemele noastre pentru a ne asigura că putem oferi soluții de top pentru gestionarea mesajelor de pe platformele partenerului nostru. Echipa noastră este formată din profesioniști calificați, creativi și hotărâți. Operatorii noștri rezolvă probleme și știu că contribuția lor ajută oamenii în fiecare zi și, împreună cu echipa de management, face o mare diferență în atâtea vieți. Oferim șansa de a deveni un element esențial pentru echipa noastră bazată pe România, complet îndepărtată, dinamică și distractivă, care avansează cu oportunități pentru dezvoltarea carierei. Faceți parte dintr-o companie deschisă la minte în care oamenii nu se tem să facă față tuturor provocărilor, cu sprijin, ceea ce face din aceasta o oportunitate excelentă de creștere. Despre rol Un operator de chat de succes trebuie să poată discuta cu oamenii despre dorințele de natură sexuală (numai text). Este nevoie de o minte deschisă și o imaginație bună este esențială pentru a îmbrățișa fanteziile clienților. Un bun operator de chat respectă instrucțiunile generale, dar aplică și bunul simț și gândirea critică înainte de a se angaja în conversații de chat. Deoarece sunteți anonim față de client, cei care pot juca un rol fictiv sunt cei care au cel mai mare succes. Responsabilități Vă angajați să răspundeți la mesajele de la clienții de pe chat, precum și să citiți și să urmați liniile directoare și să sugerați îmbunătățiri. Cerințe Peste 18 ani Acces la un dispozitiv (PC / Laptop / Smartphone / Tabletă) pentru conectarea la platforma de mesagerie. Acces la o conexiune stabilă la internet. Fiți foarte deschiși cu simțul umorului. Nu vă feriți de subiectele tematice pentru adulți (s-ar putea să întâlniți imagini nud). Atenție la detalii, aplicați gândirea logică și critică. Abilitățile excelente de comunicare, limbajul scris este o necesitate. Abilitatea de a lucra independent și de a lua legătura cu managerii.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1500 Euro
Operator de chat pentru Operator-Flexibil.com

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

LUCREAZă CA OPERATOR DE CHAT
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 27-10-2021

Salariu - 200 € - 600 € / săptămână Lucrător independent / Freelancer, acasă / la distanță Orar - Flexibil (lucrezi când dorești și câte ore dorești) Vrei mai multă libertate și flexibilitate? Vrei mai mult timp să te bucuri de viața ta? Lucrează fără program fix! În calitate de operator de chat, vei răspunde la mesaje printr-o rețea text bazată pe fantezie. Vei lucra anonim, iar identitatea ta este protejată. Trebuie să ai cel puțin 18 ani Trebuie să știi să scrii fluent în limba română Ai nevoie de un PC sau un laptop Ai nevoie de o conexiune de internet fiabilă Ai nevoie de o carte de identitate personală actualizată (deoarece trebuie să îți verificăm vârsta) Nu ai nevoie de o experiență anterioară Ți se vor oferi toate pregătirile necesare înainte de a începe.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1500 Euro
Lucrează ca operator de chat