www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Formare/Calificare

SC.BMN PROTECH.SRL-mecanica generala si de precizie , cu sediul in Buzau , angajeaza 2 persoane absolvente de liceu,sau scoala profesionala(B/F),pentru formare /calificare ca operator masini-unelte cu comanda numerica. Cursurile incep pe 10 arilie a.c.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0766099941
email

INGRIJIRE VARSTNICA DEPLASABILA, PROGRAM INTERN-3500 LEI
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 07-02-2024

Agentia noastra nu percepe comision candidatilor. Salariul oferit: 3500 lei/ luna, negociabil in functie de experienta si calificare. Program: intern, 2 week-end-uri libere/ luna. Familia angajatoare acopera cheltuielile de cazare si hrana. Responsabilitati: activitati de ingrijire si companie doamna in varsta, deplasabila. Locatie job: Ploiesti Telefon: 0764 030 309 sau Aplica direct: https://newtimes.ro/jobs/program-intern-ingrijire-varstnica-deplasabila/
Localitatea: BUCURESTI - MUN.
Pret: 3500 RON
Ingrijire Varstnica deplasabila, program intern-3500 lei

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CONSTRUCTII GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 20-09-2023

Se cauta urgent muncitori calificati si necalificati in constructii pentru urmatoarele posturi : Zidari, fierari betonisti,dulgheri,rigipsari,zugravi,electricieni,tamplari,intalatori,lacatusi mecanici,salahori,sudori si demolatori in Germania( Frankfurt,Passau,Leiptzig).Se ofera: -salariu cuprins intre 2000-3000 de euro in functie de calificare -cazare si mancare asigurata de catre angajator -contract legal Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele 0754765149 sau 0747566657
Localitatea: VLAHITA
Pret: 2000 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TINICHIGIU (OLANDA), 550 EUR NET/SăPT+CAZARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 550 EUR net / săptămână; cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez​; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: efectuarea lucrărilor de reparații auto repartizate de către responsabilul de atelier stabilite conform comenzilor deschise; stabilirea diagnosticului și identificarea pieselor care necesită înlocuire; realizarea reparațiilor necesare mijloacelor auto; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; diplomă de calificare în domeniu certificat VCA și BSN valabil; permis de conducere categoria B; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 398 352 sau 0773 787 443. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: OLANDA
Pret: 2200 Euro
Tinichigiu (Olanda), 550 EUR net/săpt+cazare

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ELECTRICIAN NAVAL (OLANDA), 600 EUR NET/SăPT+CAZARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 600 EUR net / săptămână; cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez​; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: instalarea de panouri de distribuție, întrerupătoare de circuit, prize și alte dispozitive electrice; repararea și recondiționarea instalațiilor electrice; cablarea prin tuburi fixe și flexibile; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; calificare în domeniu; certificat VCA și BSN valabil – avantaj; permis de conducere categoria B; disponibilitate de deplasare cu mașina personală – avantaj; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 236 319, 0772 228 893 sau 0770 344 966. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: OLANDA
Pret: 2400 Euro
Electrician naval (Olanda), 600 EUR net/săpt+cazare

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VOPSITOR INDUSTRIAL (AUSTRIA), 2500 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 12-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 15,34 EUR brut / oră + 41,40 EUR net diurnă/zi; cazare asigurată contra cost de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul austriac pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA); contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu: minim 24 zile/an; dreptul la pensie și alocație ”Kinderbeihilfe”; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: curățarea suprafețelor de diferite neregularități sau depuneri; pregătirea suprafeței pentru vopsit; pregătirea materialelor pentru vopsire; executarea lucrărilor de vopsire conform schiței și realizarea lucrărilor de finisare (retușare); aplicarea tratamentelor speciale; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba germană – la nivel conversațional; experiență în domeniu; diplomă de calificare în domeniu; permis de conducere categ.B; posibilitate de deplasare cu autoturismul personal; disponibilitate de lucru în schimburi; seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 398 352 sau 0770 422 954. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: AUSTRIA
Pret: 2500 Euro
Vopsitor industrial (Austria), 2500 EUR net/lună