www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Graphic Designer

Clientul nostru este unul din cele mai cunoscute cazinouri, avand ca domeniu de activitate jocurile de noroc. Responsabilitatile postului: -Proiectarea si realizarea paginii web a cazinoului online; -Proiectarea si realizarea paginilor individuale CTA landingpage, conexe campaniilor de marketing; -Proiectarea si realizarea aspectului buletinelor de informare si a capaniilor de e-mail a cazinoului online; -Realizarea, montajul si editarea continuturilor video necesare ale comunicarilor cazinoului online; -Proiectarea si realizarea conceptiilor campaniilor de atragere, conversie si pastrare a clientilor; -Intocmirea liniilor directoare de design si a manualului de imagine al cazinoului -Sustinerea imaginii marcii si a consistentei acesteia in cadrul coumicarilor si a spatiilor de comunicare ale societatii; -Urmarirea practicilor moderne de design, a principiilor de baza si de eralizare a designului si implementarea continua a acestora. Cerinte necesare ocuparii postului: -Studii medii/superioare – studiile de specialitate constituie avantaj; -Cursuri de calificare in: Management, Legislatie, Contabilitate; -Experienta de minim 2 ani pe un post similar; -Cunostinte la nivel cel putin mediu a programelor Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign); -Experienta in realizarea animatiilor flash si a proiectarii 3D - constituie avantaj; -Cunostinte de Limba Engleza; -Cunostinte de Limba Maghiara - constituie avantaj; -Indeplinirea unei probe practice in materie de grafica publicitara. Aptitudini necesare ocuparii postului: -Punctualitate; -Seriozitatate; -Spirit de echipa. Se ofera: -Salarizare atractiva; -Mediu de lucru placut; -Participarea la realizarea unui proiect totalmente nou, in cadrul unei echipe tinere si dinamice; -Posibilitatea la o relatie indelungata de munca. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.
Localitatea: ORADEA
Pret: 0 RON
Contact:
0728572880
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJEZ WEB DESIGNER
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 01-11-2013

SC AZERRO 2007 SRL, SAT POTARNICHESTI, COM POSTA CALNAU, JUD BUZAU, TEL 0238 8900 002 ANGAJEAZA WEB DESIGNER. CERINTE: CEXPERIENTA IN DOMENIU, CUNOSTINTE LB. ENGLEZA SI FRANCEZA.
Localitatea: POTARNICHESTI
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PROGRAMATOR PHP SI WEB DESIGNER PENTRU PLATFORME CS-CART
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 13-08-2012

ANGAJAM - Albosmart SRL: Programator PHP si web designer pentru platforme CS-Cart ( www.cs-cart.ro ). Cunostinte: - experienta programare PHP, Ajax, MySQL - experienta lucru cu Adobe Photoshop - experienta CS-Cart sau alta platforma e-commerce (optional). Pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: valentin.marin@cs-cart.ro sau la nr. de tel: 0741.222.632
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJEZ PERSONAL ATELIER CREATIE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 10-06-2012

CAUT URGENT: DESIGNER ( persoana specializata in design, creatie haine, desenator si realizare tipare haine) CROITOR (meseriaș sau muncitor care croiește și coase haine) Confecționer Textile (muncitor specializat în confecționarea unor piese, haine) Ptr. detalii astept mesaj pe mail sau pe facebook Dumitru Eolian.
Localitatea: BUZAU
Pret: