www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

hacking, card number, card credit

incepe sa oprim toate websiteurile cu continuturi ilegale ... semnat : clovnii rad de tine !!!
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:

email
hacking, card number, card credit

FERME ANIMALE GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 07-03-2024

Instiintam toate persoanele apte de munca cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 de ani ca se fac angajari masive in Germania.Nu ratati plecarile urgente din luna martie 2024. Firma acreditata de ITM, cu vechime de 10 ani pe piata muncii, cauta personal necalificat in domeniul zootehnic la ferme de animale.Suntem o agenție plasare de forță de muncă în străinătate și suntem încântați să oferim oportunități de angajare la ferme de animale in Germania (Frankfurt sau Hamburg),ca si ingrijitor animale. Ce oferim: - Salariu atractiv, incepand de la 1800 la 2000 de euro/net - Locuri de muncă stabile - Cazare Asigurată, transport organizat - Persoane harnice si doritoare pentru a se dedica locului de munca Responsabilități: - Se face curatenie - Se da de mancare la animale, - Se curata boxele Pentru achitarea salariului aferent muncii dvs,veti avea nevoie de cont bancar si card in Euro Deasemenea este necesar si permis de conducere tractor. Va oferim detalii la urmatoarele numere de telefon 0743331666 sau 0712263597 si 0749514066 si 0758471453 intre orele 09-17
Localitatea: CRAIOVA
Pret: 1600 Euro

FERME ANIMALE GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 06-02-2024

Instiintam toate persoanele apte de munca cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 de ani ca se fac angajari masive in Germania.Nu ratati plecarile urgente din luna februarie2024. Firma acreditata de ITM, cu vechime de 10 ani pe piata muncii, cauta personal necalificat in domeniul zootehnic la ferme de vaci.Suntem o agenție plasare de forță de muncă în străinătate și suntem încântați să oferim oportunități de angajare la ferme de vaci in Germania (Frankfurt sau Hamburg),ca si ingrijitor animale. Ce oferim: - Salariu atractiv, incepand de la 1800 la 2000 de euro/net - Locuri de muncă stabile - Cazare Asigurată, transport organizat - Persoane harnice si doritoare pentru a se dedica locului de munca Responsabilități: - Se face curatenie - Se da de mancare la animale, - Se curata boxele Pentru achitarea salariului aferent muncii dvs,veti avea nevoie de cont bancar si card in Euro Deasemenea este necesar si permis de conducere tractor. Va oferim detalii la urmatoarele numere de telefon 0743331666 sau 0712263597 si 0749514066 si 0758471453 intre orele 09-17
Localitatea: CRAIOVA - MUN.
Pret: 1600 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VENITURI PANA LA 5000 RON LUNAR !
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 12-04-2023

Recomanda si castiga pana la 5000 RON lunar ! Compania A&A Consulting comisioneaza colaboratori care recomanda potentiali clienti eligibili pentru creditare. Intermediem toate tipurile de credit ; Nevoi personale, refinantare, credite ipotecare, Noua Casa, Credite persoane juridice, card de credit. Pentru mai multe detalii : Apeleaza sau scrie pe Whatsapp la nr. mobil 0771190879 fix: 0338406486 email : office@aa-c.ro www.aa-c.ro Sarbatori Fericite !
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 RON
Venituri pana la 5000 ron lunar !

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ȘOFER AUTOBUZ (ISLANDA), 3183 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 07-07-2022

Vei beneficia de: un salariu de 3183 EUR net / lună (după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare); cazarea și echipamentul asigurate de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul islandez; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de 33% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: respectarea cu strictețe a actelor normative care reglementează circulația pe drumurile publice; verificarea stării tehnice a autovehiculului înainte de începerea traseului; predarea autovehicului și a documentelor la încheierea programului de lucru; transportul punctual și în siguranță al pasagerilor; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu (minim 3 ani); permis de conducere categoria D; card tahograf valabil si modulul 95; cazier judiciar; seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0774 483 064 sau 0770 422 954. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Islanda. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 3183 Euro
Șofer autobuz (Islanda), 3183 EUR net/lună

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ȘOFER AUTOBUZ (ISLANDA), 3252 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-06-2022

Vei beneficia de: un salariu de 3252 EUR net / lună (după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare); cazarea și echipamentul asigurate de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul islandez; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de 33% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: respectarea cu strictețe a actelor normative care reglementează circulația pe drumurile publice; verificarea stării tehnice a autovehiculului înainte de începerea traseului; predarea autovehicului și a documentelor la încheierea programului de lucru; transportul punctual și în siguranță al pasagerilor; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu (minim 3 ani); permis de conducere categoria D; card tahograf valabil si modulul 95; cazier judiciar; seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0774 483 064 sau 0770 422 954. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Islanda. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 3259 Euro
Șofer autobuz (Islanda), 3252 EUR net/lună