www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Instalator sanitare/termice (Norvegia), 260 NOK/oră

Vei beneficia de: un salariu de 260 NOK brut / oră; cazare asigurată contra cost de firma angajatoare; bilet de avion plătit de companie retras ulterior din salariu​; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul norvegian pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA); contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; dreptul la concediu; un bonus de min. 30% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: montarea de instalații sanitare în construcții rezidențiale; asamblarea instalațiilor de încălzire; prelucrarea și asamblarea țevilor; asamblarea instalațiilor noi în clădirile rezidențiale; repararea instalațiilor vechi; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; diplomă de calificare în domeniu; permis de conducere categoria B; seriozitate și punctualitate din partea candidaților Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 398 352 sau 0770 422 954. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Norvegia. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 3600 Euro
Contact:
0771236319
email
Instalator sanitare/termice (Norvegia), 260 NOK/oră

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

HOTEL MONTEORU ANGAJEAZA INSTALATOR
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 07-08-2023

Hotel Monteoru angajeaza instalator, contract de munca, taxe la zi, salariu plus bonuri de masa, decont transport.Detalii la telefon 0747.272.347
Localitatea: SARATA MONTEORU
Pret: 0 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM INSTALATOR CU EXPERIENTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 27-06-2023

MONTEORU S.A. angajeaza instalator cu experienta, posesor carnet de conducere. Contract de munca cu toate taxele la zi, bonuri de masa, decont transport.
Localitatea: SARATA MONTEORU
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

DEPOZIT AMAZON GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 25-05-2023

OPARTUNITATI DE NEREFUZAT !!! Se mareste echipa, angajatorii germani ofera contracte de munca sigure!! Se ofera locuri de munca in depozitele amazon din Germania din Hamburg, Frankfurt si Stuttgard.Atributiile angajatului fiind pentru sortarea coletelor si ale scrisorilor. Aceste oferte de munca este disponibil pentru femei, barbati, cupluri cat si grupuri de personae avand varsta cuprinsa intre 18-58 de ani, iar limba germana si studiile nu sunt obligatorii. Avand ca program de munca de la 8-10 ore pe zi, iar salarizarea fiind de la 1600 de euro. Din partea angajatorului se ofera mancare, cazare/bani de mancare, contracte sigure de munca si asigurare medicala. Pentru mai multe detalii telefonice va stam la dispozitie de la ora 9-17 de luni vineri : 0726844655 sau 0726844681, 0742855703.
Localitatea: ARAD
Pret: 1600 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

DEPOZIT CIRESE AUSTRIA SI GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-05-2023

Depozit sortat cirese Austria si Germania Firma de incredere acredita cu vechime pe piata muncii oferim locuri de munca in depozit la sortat cirese . Nu este necesara experienta si nici cunoasterea limbii germane. Se lucreaza in camp la recoltat si in hala la sortat si impachetat. Oferim un pachet motivant de munca: salarii atractive, ore suplimentare platite cu 12 euro/ora, cazare in pensiuni sau apartamente, contracte de munca cu angajare in Germania si Austria.Durata contractului este intre3-6 luni cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Fara taxe si comisioane.Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0759346562, 0754765149, 0727642281
Localitatea: CAMPULUNG
Pret: 1600 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CASTIGI BANI ONLINE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 17-05-2023

Cel mai tare PTC la ora actuala este Neobux. Neobux plateste instant. Dupa vreo 30 de secunde dupa ce ai cerut plata, banii au si ajuns in contul PayPal. Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com.
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Castigi bani online