www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Sarbatorim frumusetea impreuna!

Vreti sa castigati bani in plus? Vreti sa aveti un venit lunar care sa va permita sa petreceti mai mult timp alaturi de prieteni si de familie? Vreti sa va construiti o cariera de succes in domeniul frumusetii? Sarbatorim frumusetea impreuna! Valabil la nivel national si european. Detalii la email: haralambic@gmail.com
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret: 1 Euro
Contact:
0314071931
email
Sarbatorim frumusetea impreuna!Sarbatorim frumusetea impreuna!Sarbatorim frumusetea impreuna!Sarbatorim frumusetea impreuna!

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PYTHON ENGINEER (BELGIA), 5500 EUR BRUT/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 13-07-2022

Vei beneficia de: un salariu de 5500 EUR brut / lună; cazare asigurată contra cost de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul belgian pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA); contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; ajutor și consultanță din partea angajatorului belgian în vederea deschiderii unui cont bancar în Belgia și a îndeplinirii altor formalități la instituțiile belgiene; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: construirea de algoritmi și date Python de înaltă calitate; lucrul împreună cu arhitectul de soluții, expertul în domeniu și managerul de proiect pentru a satisface cerințele clientului ; scrierea codurilor în Python folosind software-ul Pandas; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; certificate valabile în domeniu – avantaj; seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 398 352 sau 0770 422 954. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Belgia. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 5500 Euro
Python Engineer (Belgia), 5500 EUR brut/lună

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

HAI LA FABRICA IN GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 15-11-2021

Sarbatorile vin cu Oferte unice doar la noi in echipa!Cu noi poti pleca rapid in Germania la munca chiar inainte de sarbatori fara test Covid,vaccinuri sau carantina!Ultimele plecari!!!Daca doresti sa muncesti si sa iti cresti veniturile noi avem posturi vancante in depozitele din Germania la sortat portocale.Transport organizat.Cazare si mancare sau bani pentru mancare.Salariul de 1600 de euro si posibilitate de ore suplimentare.Echipa dinamica si pretenoasta te asteapta sa faci parte din ea.Contracte de munca pana la 6 luni cu forme legale de munca,asigurare medicala,alocatia pentru copii minori.Daca ai intre 18-58 de ani si ai familie,partener/a,prieteni aici puteti pleca impreuna la munca. Program L-V:9-17. Detalii la: 0766344894;0759376223;0758699073.Anunt valabil doar pentru persoanele aftale in Romania.
Localitatea: BăRBULEțU, JUDET DAMBOVITA
Pret: 1600 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OPERATOR DE CHAT PENTRU OPERATOR-FLEXIBIL.COM
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 12-11-2021

Avertisment: Subiectele pe care le discutați pot fi adesea tematice pentru adulți (numai text) și este posibil să fiți expus la imagini nud. Ești întotdeauna 100% anonim. Locație: Remote, funcționează de oriunde cu o conexiune stabilă la internet. Compensație: plăți săptămânale. Variază de la o medie de 250-300 €. Despre Operator-Flexibil.com Operator-Flexibil este o companie profesională de operațiuni de chat dedicată oferirii de asistență excelentă clienților care au nevoie de agenți de chat și moderatori de calitate. Suntem atenți și orientați spre obiectivele noastre față de misiunea noastră de a distra clienții pe platforma partenerului nostru. Servim unele dintre cele mai mari platforme de chat fantasy pentru adulți din România și avem cel mai mare volum de mesaje primite la care să participăm. Lucrez pentru Operator-Flexibil.com De la început, ne-am concentrat pe atragerea persoanelor cu cele mai înalte abilități de a construi și dezvolta sistemele noastre pentru a ne asigura că putem oferi soluții de top pentru gestionarea mesajelor de pe platformele partenerului nostru. Echipa noastră este formată din profesioniști calificați, creativi și hotărâți. Operatorii noștri rezolvă probleme și știu că contribuția lor ajută oamenii în fiecare zi și, împreună cu echipa de management, face o mare diferență în atâtea vieți. Oferim șansa de a deveni un element esențial pentru echipa noastră bazată pe România, complet îndepărtată, dinamică și distractivă, care avansează cu oportunități pentru dezvoltarea carierei. Faceți parte dintr-o companie deschisă la minte în care oamenii nu se tem să facă față tuturor provocărilor, cu sprijin, ceea ce face din aceasta o oportunitate excelentă de creștere. Despre rol Un operator de chat de succes trebuie să poată discuta cu oamenii despre dorințele de natură sexuală (numai text). Este nevoie de o minte deschisă și o imaginație bună este esențială pentru a îmbrățișa fanteziile clienților. Un bun operator de chat respectă instrucțiunile generale, dar aplică și bunul simț și gândirea critică înainte de a se angaja în conversații de chat. Deoarece sunteți anonim față de client, cei care pot juca un rol fictiv sunt cei care au cel mai mare succes. Responsabilități Vă angajați să răspundeți la mesajele de la clienții de pe chat, precum și să citiți și să urmați liniile directoare și să sugerați îmbunătățiri. Cerințe Peste 18 ani Acces la un dispozitiv (PC / Laptop / Smartphone / Tabletă) pentru conectarea la platforma de mesagerie. Acces la o conexiune stabilă la internet. Fiți foarte deschiși cu simțul umorului. Nu vă feriți de subiectele tematice pentru adulți (s-ar putea să întâlniți imagini nud). Atenție la detalii, aplicați gândirea logică și critică. Abilitățile excelente de comunicare, limbajul scris este o necesitate. Abilitatea de a lucra independent și de a lua legătura cu managerii.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1500 Euro
Operator de chat pentru Operator-Flexibil.com

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

LOC DE MUNCA ATRACTIV 1800 EUR
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 26-10-2021

Oferte unice doar la noi in echipa!Cu noi poti pleca rapid in Germania la munca chiar inainte de sarbatori fara test Covid,vaccinuri sau carantina!Ultimele plecari!!!Daca doresti sa muncesti si sa iti cresti veniturile noi avem posturi vancante in depozitele din Germania la sortat portocale.Transport organizat.Cazare si mancare sau bani pentru mancare.Salariul de 1600 de euro si posibilitate de ore suplimentare.Echipa dinamica si pretenoasta te asteapta sa faci parte din ea.Contracte de munca pana la 6 luni cu forme legale de munca,asigurare medicala,alocatia pentru copii minori.Daca ai intre 18-58 de ani si ai familie,partener/a,prieteni aici puteti pleca impreuna la munca. Detalii la: 0766344894;0759376223;0758699073.Anunt valabil doar pentru persoanele aftale in Romania.
Localitatea: BUZIAS
Pret: 1800 Euro
LOC DE MUNCA ATRACTIV 1800 EUR

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OFERTE SUPER 1600 EUR
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 26-10-2021

Oferte unice doar la noi in echipa!Cu noi poti pleca rapid in Germania la munca chiar inainte de sarbatori fara test Covid,vaccinuri sau carantina!Ultimele plecari!!!Daca doresti sa muncesti si sa iti cresti veniturile noi avem posturi vancante in depozitele din Germania la sortat portocale.Transport organizat.Cazare si mancare sau bani pentru mancare.Salariul de 1600 de euro si posibilitate de ore suplimentare.Echipa dinamica si pretenoasta te asteapta sa faci parte din ea.Contracte de munca pana la 6 luni cu forme legale de munca,asigurare medicala,alocatia pentru copii minori.Daca ai intre 18-58 de ani si ai familie,partener/a,prieteni aici puteti pleca impreuna la munca. Detalii la: 0766344894;0759376223;0758699073.
Localitatea: CLUJ-NAPOCA
Pret: 1600 Euro
OFERTE SUPER 1600 EUR