www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Sofer CE-Germania- Bavaria - Prelata – 2300€

Obligatiuni: • Conducerea camionului – Prelata. • Se fac trasee lungi prin Germania. • Conversatia cu dispecerul in limba germana Oferim oferta de lucru in conditi transparente: • Sistemul de lucru este permanent. • Cazare vă gaseste angajatorul. • Contract german de munca pe termen nedeterminat incheiat direct cu patronul • Salariul in contract 2300 euro brutto+diurna 12 sau 24 euro pe zi Fiecarui candidat noi garantam: • lucru intr-o firma financiar-stabila –salariile platite la timp, • dreptul la asigurare de sanatate pe intreg teritoriul Uniunii Europene, • contributiile de pensie platite si asigurarea, • dreptul de a dispune de bunurile sociale din Germania ex: indemnizatii pentru copii
Localitatea: BAVARIA
Pret: 2300 Euro
Contact:
40316302360
email
Sofer CE-Germania- Bavaria - Prelata – 2300€

ANGAJEZ SOFER PROFESIONIST CATEGORIA C+E CURSE INTERNATIONAL
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 26-05-2019

Angajez sofer profesionist TIR categoria C+E Curse internationale tur retur RO - UE - RO.
Localitatea: BUZAU
Pret:

INSTALATORI SANITARI FIRMA GERMANA ANGAJEAZA PTR GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 24-05-2019

Firma germana angajeaza instalatori sanitari cu experienta minim 3 ani.Se lucreaza numai in interior,transport si cazare asigurata gratuit.Angajarea se face direct cu firma din germania.Nu se plateste comision.Salariu in functie de zile lucratoare intre 1300-1400euro ne.Se lucreaza de Luni-Vineri cate 8 ore pe zi.Limba straina nu este necesara.Plecare urgenta.Mai multe detalii la telefon sau imi puteti trimite cv-ul pe angajareinstalatori@yahoo.com Oferim seriozitate.
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1400 Euro

FIRMA DE TRANSPORT DIN BUZAU ANGAJEAZA SOFER PROFESIONIST B+
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 15-05-2019

Firma de transport din Buzau angajeaza sofer profesionist B+C+CE Cerinte: - permis categ. B, C, C+E - sunt acceptati si incepatorii sau pensionarii - certificat de pregatire profesionala - atestat profesional pentru transport marfa - disponibilitate program de lucru prelungit (la nevoie) - fara incidente/antecedente rutiere/penale majore Oferim: - contract de munca - salariu atractiv + diurna - telefon de serviciu - plata salariului la timp 0751 100 418
Localitatea: BUZAU
Pret:

SUDORI MIG-MAG IN FRANTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-04-2019

Esti priceput/priceputa la sudura? Ai lucrat minim 3 ani cu procedeul mig-mag? Nu te mai multumesc conditiile de lucru din tara? Te bate gandul sa pleci in strainatate? Ai mai multe oferte dar nici una nu te-a convins? Poate te convingem noi! Pe noi nu ne intereseaza diplomele, ci experienta ta practica pe suduri multistrat, verificate cu US/LP/RX. Nu avem nevoie sa stii limbi straine, sa ai permis de conducere sau sa pleci cu masina ta. Nu iti percepem nicio taxa de dosar. Vrem doar sa fii serios, muncitor, si dispus de plecare in Franta. Noi iti oferim: *contract inregistrat in Romania, pe salariu mediu pe economie si detasare in Franta *pachet salarial compus din parte de salariu in lei si diurna in euro (cele doua insumate minim 1800 EURO IN MANA) * program de lucru intre 39-48 ore pe saptamana * ore suplimentare platite cu 125% sau 150% conform legii *cazare gratuita, mobilata si utilata * masini de serviciu *asigurare medicala internationala gratuita *suport din partea noastra pe perioada detasarii Ce vei face tu? * vei lucra intr-o fabrica de renume din Franta in domeniul productiei de vagoane, in regiunea Mayenne * vei suda componente pentru vagoane (lonjeroane, sasiuri, boghiuri) cu procedeul 135 * pozitii de sudare - orizontal si vertical pe tabla de 4-40 mm * iti vei pregati piesele si iti vei regla aparatul de sudura * vei respecta normele clientului Noi nu facem discriminari! Daca ai talent si pasiune pentru sudura, fie ca esti barbat sau femeie te asteptam la sediul nostru pentru un interviu si o proba de lucru!
Localitatea: BRASOV
Pret: 1800 Euro
Sudori mig-mag in Franta

CONFECTIONER TAMPLARIE ALUMINIU SU PVC IN FRANTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-04-2019

AI EXPERIENTA IN DOMENIUL TAMPLARIEI DE ALUMINIU SAU PVC? HAI CU NOI IN FRANTA NOI ITI OFERIM UN LOC DE MUNCA: STABIL, SIGUR, BINE PLATIT. In schimb, asteptam de la tine: Seriozitate, respect, indemanare, implicare Experienta minim 2 ani intr-un atelier de tamplarie PVC sau Aluminiu Alte cerinte Cunoasterea limbii franceze, engleze sau italiene constituie avantaj dar nu este obligatorie. Permisul de conducere constituie avantaj dar nu este obligatoriu. Sarcinile principale vor fi: Confectionare de tamplarie Aluminiu sau PVC in atelier Fara activitati desfasurate in santiere Asigurarea în bune conditii a montajului ferestrelor din PVC , (sau a fixarea geamurilor pe structura de aluminiu, dupa caz pereti cortina) a accesoriilor, a geamului termoizolator si a usilor cu garantarea unei bune functionari. Folosirea instrumentelor de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare. Ce oferim? Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional Asistenta in limba romana, pentru intrebari si nelamuriri pe timpul sederii in Franta Cazare avantajoasa oferita si plătita de către angajator (plata inclusiv a utilitatilor de catre angajator) Mașină de serviciu oferita si plătita de către angajator Asigurare medicala internaționala privata la Generali Contract de muncă romanesc legal cu detasare in Franta Conditii de munca intr-un mediu modern si curat ATENTIE! Nu percepem comision si nici un fel de taxa de începere Aplicati ACUM!
Localitatea: BRASOV
Pret: 1650 Euro
Confectioner tamplarie aluminiu su PVC in Franta