www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

tatuaje profesionale

tatuaje profesionale executate cu aparatura si tusuri de cea mai buna calitate.absolvent de liceul de arta .
Localitatea: BUZAU
Pret: 0 Euro
Contact:
0769857048

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

SOFER CAT B GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-01-2024

Suntem o agenție plasare de forță de muncă specializata în străinătate și suntem încântați să oferim oportunități de angajare in diferite domenii profesionale din Germania.Nu ratati noile locuri de munca oferite la inceputul anului 2024,salariile sunt foarte atractive iar plecarile sunt urgente pentru luna februarie 2024.Angajam soferi categoria B,in Germania orasele Stuttgart si Hamburg,pentru curierat.Se ofera : -Job-ul consta in livrarea de scrisori si colete la domiciliu sau firme. -Se lucreaza pe ruta fixa,salariu de 2000euro-2200euro -plecari sigure si garantate prin contract -cazarea este pentru 1-2 persoane/camera, dotata cu Wifi -contracte de munca pe 2,3 sau 6 luni cu prelungire -de Sarbatori se vine in tara -mancare sau bani de mancare -transportul este organizat Va oferim detalii la urmatoarele numere de telefon 0743331666 sau 0746692857 ,0749514066 intre orele 09-17
Localitatea: CRAIOVA - MUN.
Pret: 1600 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FIRMA DE CONSTRUCTII FACE ANGAJARI!
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 12-04-2021

Firma de constructii angajeaza de urgenta: 1. Tinichigii tabla faltuita 2. Montatori tabla/ tigla metalica 3. Hidroizolatori membrana PVC/ BITUMINOASA 4. Gletuitori/ zugravi/ rigipsari 5. Montator de gresie si faianta Oferim: Pachet salarial atractiv(platit la timp) Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata. Asiguram cazare gratuita+ diurna de deplasare Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.
Localitatea: BUZAU
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM FETE PT. VIDEOCHAT CU CAZARE PLOIESTI
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-04-2018

Studio situat ultracentral, iti ofera program flexibil, training din prima zi de angajare, suport si confidentialitate. Studioul nostru ofera venit minim garantat intre 1000$-7000$, in functie de seriozitatea si profesionalismul cu care te dedici. Cerinte: - Varsta minima 18 ani - Cu sau fara experienta - Cunostinte limba engleza nivel mediu - Cunoasterea unei alte limbi constituie un avantaj - cunostinte minime PC - aspect fizic placut, comunicativa Beneficii: - OFERIM CAZARE MODELELOR - 100 % legal, contract de munca - Plata la 2 saptamani - Procentaj 50% + bonusuri performante - Program flexibil, part-time sau full -time - Locatie ultracentrala, conditii excelente - Sedinte foto profesionale - Aparatura performanta - Promovare, acces pe site-uri neaccesibile din Romania - Cursuri GRATUITE de Limba Engleza - Conditii de lucru excelente - Training permanent - Confidentialitate - Asistenta tehnica 24/7 Trimite-ne un cv cu cel putin o fotografie recenta la xstudio11@yahoo.com si te vom contacta pentru programarea unui interviu.
Localitatea: PLOIESTI
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MUNCA NECALIFICATE IN GERMANIA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 25-10-2017

Oferta de munca in Germania Spalatorie industriala in Germania cauta muncitori harnici si loiali. Se ofera locuri de munca sigure la un regin de 40 ore saptaminal. Dupa proba de munca (1an) exista posibilitatea obtinerii unui contract de munca cu termen nelimitat. Salariul de angajare este de 8,84€ pe ora. Se ofera spatiu de cazare in locuintele firmei, pentru o chirie de 7,09€ pe zi. In plus se ofera ajutor cu translator pentru toate demersurile de angajare ( fortele de munca, deschiderea unui cont in banca etc.) Nu se astepta cunoasterea limbii germane! Datele personale, certificate, referinte profesionale, diploma de scolarizare se pot trimite la adresa de Email work@waescherei-stephan.de
Localitatea: KREUZTAL
Pret: 1414 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM TINERE CU SAU FARA EXPERIENTA MAGAZIN ALIMENTAR.
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 07-05-2017

+++Program de 8 ore de zi. +++Premiere si bonificatii in functie de performantele profesionale. +++Salariul bazat pe criterii de performanta profesionala. +++Contract de munca pe perioada nedeterminata. tel.: 727407416 .
Localitatea: BUZAU
Pret: