www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Tehnician gestiunea productiei

S.C. Romprest Energy S.R.L. angajeaza pentru zona Buzau(Berca), Tehnician gestiunea productiei.Studii medii/superioare, operare PC.Detalii tel: 0758.096.531
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0758.096.531
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJEZ ASISTENT VETERINAR
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 05-05-2021

angajez medic si asistent /tehnician veterinar pentru activitatea de farmacie veterinara
Localitatea: BUZAU
Pret: 100017

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM OPERATOR PRODUCTIE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 11-02-2020

Panosol angajeaza operator linie de productie panouri solare. Cautam o persoana tehnica cu abilitati de operare utilaje industriale, lacatuserie si sudura. Locul de munca este in localitatea Spataru. Salariul se negociaza in functie de abilitati si experienta. Relatii la telefon : 0749 914 692 Ne-am infiintat in anul 2009 avand ca obiect de activitate principal productia de panouri solare presurizate compacte, colectoare solare si instalatii solare presurizate. Compania dispune de o suprafata de productie si depozitare de 3.000 mp iar capacitatea anuala de productie este de 4.000 panouri solare compacte si 6.000 colectoare solare. Suntem ghidati de standarde de management al calitatii si control al productiei, de tip ISO 9001:2015. Echipa PANOSOL este dedicata unei misiuni unice, de a produce solutii simple, durabile si eficiente, pentru consumatori rezidentiali si industriali care sunt preocupati de reducerea facturilor la energie si protectia mediului.
Localitatea: SPATARU, BUZAU
Pret:
Angajam operator productie

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

SUDORI MIG-MAG IN FRANTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-04-2019

Esti priceput/priceputa la sudura? Ai lucrat minim 3 ani cu procedeul mig-mag? Nu te mai multumesc conditiile de lucru din tara? Te bate gandul sa pleci in strainatate? Ai mai multe oferte dar nici una nu te-a convins? Poate te convingem noi! Pe noi nu ne intereseaza diplomele, ci experienta ta practica pe suduri multistrat, verificate cu US/LP/RX. Nu avem nevoie sa stii limbi straine, sa ai permis de conducere sau sa pleci cu masina ta. Nu iti percepem nicio taxa de dosar. Vrem doar sa fii serios, muncitor, si dispus de plecare in Franta. Noi iti oferim: *contract inregistrat in Romania, pe salariu mediu pe economie si detasare in Franta *pachet salarial compus din parte de salariu in lei si diurna in euro (cele doua insumate minim 1800 EURO IN MANA) * program de lucru intre 39-48 ore pe saptamana * ore suplimentare platite cu 125% sau 150% conform legii *cazare gratuita, mobilata si utilata * masini de serviciu *asigurare medicala internationala gratuita *suport din partea noastra pe perioada detasarii Ce vei face tu? * vei lucra intr-o fabrica de renume din Franta in domeniul productiei de vagoane, in regiunea Mayenne * vei suda componente pentru vagoane (lonjeroane, sasiuri, boghiuri) cu procedeul 135 * pozitii de sudare - orizontal si vertical pe tabla de 4-40 mm * iti vei pregati piesele si iti vei regla aparatul de sudura * vei respecta normele clientului Noi nu facem discriminari! Daca ai talent si pasiune pentru sudura, fie ca esti barbat sau femeie te asteptam la sediul nostru pentru un interviu si o proba de lucru!
Localitatea: BRASOV
Pret: 1800 Euro
Sudori mig-mag in Franta

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

SC LEX PROTECT BUZAU - AGENTI DE SECURITATE , INTERVENTII
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 06-07-2018

SC LEX PROTECT BUZAU angazeaza a) Agenti de Securitate INTERVENTIE; b) Agenti de Securitate ; c)Inginer Sisteme de Securitate d) Tehnician Sisteme de Securiate e) Muncitori Necalificati Oferim un mediu de lucru placut, pachet salarial motivant, Relatiile se obtin la sediul societatii LEX PROTECT BUZAU str. Prutului , nr. 48, Municipiul Buzau
Localitatea: BUZAU
Pret:

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ANGAJAM CAZANGIU IN FRANTA
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 27-02-2018

Angajam cazangiu in domeniul productiei de cazane industiale pentru un client important din Franta. Responsabilitati si specificatii tehnice: -se implica in toate activitatile necesare confectionarii cazanelor: 1. decupeaza 2. da forma utilizand presa 3. viroleaza 4. gaureste 5. asambleaza 6. finiseaza Cerinte -experienta anterioara pe un post similar; -experienta in utilizarea echipamentelor specifice cum ar fi presa universala, masina de virolat; -disponibilitate pentru o plecare rapida; Beneficii Oferite -salariu atractiv -cotract inregistrat in Romania si contributiile platite la statul roman -cazare asigurata -transport local asigurat -asigurare medicala internationala -plecari fara comision Detalii la 0733060771 sau recrutare@stafftemp.ro.
Localitatea: BRASOV
Pret: 1600 Euro