www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Hidroizolatie terasa acoperis

Conduraru Grup Hidroizolatii, va ofera distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de izolatii si termoizolatii in constructii civile si industriale, de asemenea compania noastra realizeaza lucrari de reabilitare integrala asupra contructiilor existente, pentru hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase de bloc, reparatii acoperisuri industriale din tabla sau panouri sandwich etc. Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 15 RON
Contact:
0721724104
email
Hidroizolatie terasa acoperisHidroizolatie terasa acoperisHidroizolatie terasa acoperisHidroizolatie terasa acoperis

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

STATUETE BAIETEL SI FETITA PE BANCUTA DIN BETON MODEL S24.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, statuetele baietel cu prastia si fetita cu iepuras in brate, pe bancuta, din beton poate fi un decor minunat pentru casa, gradina, terasa, piscina, precum si pentru cadouri. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 76 cm. / Latime: 75x40 cm. / Greutate: 88 kg. (set 3 piese.) Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 480 RON
Statuete baietel si fetita pe bancuta din beton model S24.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

STATUETA DOMNITA CU COSULETE DIN BETON MODEL S23.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, o frumoasa statueta a unei domnite cu doua cosulete. Arata foarte frumos amplasata pe iarba din gradina, terasa, balcon, sau langa piscina. In cosulete se pot planta flori. Cosuletele au orificiu pentru drenajul apei. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 132 cm. / Latime: 44x40 cm. / Greutate: 127 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 700 RON
Statueta domnita cu cosulete din beton model S23.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

STATUETA CAPRIOARA MARE DIN BETON MODEL S15.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, figurina caprioara din beton poate fi un decor minunat pentru casa, gradina, terasa, piscina, precum si pentru cadouri. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 57 cm. / Latime: 71x31 cm. / Greutate: 60 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 250 RON
Statueta caprioara mare din beton model S15.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

STATUETE BAIAT SI FATA CU COSULETE DIN BETON MODEL J3,J4.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, statuetele de gradina, baiat si fata cu cosuletul pe umar, arata foarte frumosi amplasati pe iarba din gradina, terasa, balcon, sau langa piscina. Realizate din beton de inalta calitate, rezistent la conditiile meteorologice. In cos se poate planta o floare, cosul are orificiu pentru drenajul apei. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 112 cm. / Latime baza: 35 cm. / Greutate: 240 kg. (set 2 bucati.) Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 1000 RON
Statuete baiat si fata cu cosulete din beton model J3,J4.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PLATFORMA 2 PERSOANE CU ACOPERIS LUCRUL LA INALTIME
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 09-08-2017

Total Race Romania comercializeaza platforme pentru personal ideale pentru lucrul la inaltime , platforma pentru persoane , platforma fara acoperis pentru 2 persoane pentru lucrul la inaltime , platforma cu acoperis pentru persoane , plarforme lucrul la inaltime pentru 3 persoane cu acoperis , platforma cu acoperis pentru 4 persoane , platforme pentru persoane , platforma cu acoperis pentru 1 persoana. Pentru mai multe detalii accesati magazinul nostru online : www.echingi.ro
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 1 Euro
Platforma 2 persoane cu acoperis lucrul la inaltime