www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FEMEIE ADEVARATA

Cauti o femeie frumoasa, vrei o relatie fierbinte cu o femeie seducatoare si excitanta pe care sa o iubesti intens? Vino sa ma cunosti! tel. 0906 760 888 (1,5 e/min)
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0906760888
email
FEMEIE ADEVARATA

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

INGRIJITOR BATRANI
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 05-07-2021

Se cauta o femeie cu un nivel bun de limba germana , pentru un caz in Germania (Weißensberg) durata turnusului: minim 60 de zile (se poate sta mai mult) Salariu: 1 670 E/luna NET Pacient: femeie 83 ani, 70 kg, mobila, are o fractura la brat Locuieste la casa, singura! Incepere 9.07.!! Indemnizatie de transport si bonus de recomandare de pana la 300 de euro!!! Pentru mai multe detalii, va rog sa sunati la 0742144135 sau lasati un numar de contact in privat! Avem si alte cazuri in Austria, Germania!!
Localitatea: TIMISOARA - MUN.
Pret: 1670 Euro
Ingrijitor batrani

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MARATON DE SLăBIT – REDOBâNDEșTE îNCREDEREA îN SINE
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 10-06-2021

Vrei un corp de invidiat? Te-ai săturat de dietele epuizante și de exercițiile care numai te obosesc fără rezultate? Gata cu compromisurile! Este momentul să testezi un produs deosebit: maratonul de slăbit conceput de antrenoarea și câștigătoarea Miss Moldova 2007 Ina Kishlaru. 21 de zile de sport intens, o schimbare radicală a stilului alimentar și kilograme topite văzând cu ochii. Sună bine, nu? Maratonul fitness este o ocazie în plus să îți redobândești încrederea în sine. Format din diverse exerciții pentru abdomen și fese, picioare și spate, acesta nu doar te ajută să redevii femeie puternică, ci și să îți încarci rezervele de sănătate și energie. Testează acum și obține încrederea de sine la care visezi. Fitness Mama - regândim sportul alături de tine! https://fitnessmama.ro/
Localitatea: ROMANIA
Pret: 1
Maraton de slăbit – redobândește încrederea în sine

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TE VREAU LANGA MINE
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 21-11-2020

Sunt Dora, o fata dulce, dragastoasa, innebunita dupa aventuri cu barbati care stiu sa domine. Daca si tu esti printre cei care le place sa aiba o femeie care sa le indeplineasca orice fantezie, suna-ma la 0906. 760. 565, tarif 1, 10euro/min sau trimite mesaj cu textul Dora, la 1556, tarif 1, 50euro/sms. Nu ma lasa sa astept prea mult!
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 Euro
Te vreau langa mine

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

DIVA VISURILOR TALE
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 04-08-2020

Hei, buna seara, simpaticii mei ! Numele meu este NICOLL . Sunt o femeie fermecatoare prin esenta seductiei, fara inhibitii, plina de erotism. Inca ador sa incerc orice tine de sex. :)Iti garantez ca vei ramane fermecat de tot ceea ce vom face. . . . Hai, nu fi timid, nu musch, suna-ma la 0906. 760. 559. ( 1, 10/min+tva). Raspund la telefon non-stop sau daca vrei fa-mi propunerea ta prin sms la numarul 1556 (1, 50 eur/sms+tva). Doar trimite textul NICOLL, ca sa-ti raspund instant.Pup
Localitatea: BUZAU
Pret: 1 Euro
diva visurilor tale

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

DORESC SA FIU MAMă PURTăTOARE!
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Diverse, in data de: 29-10-2019

Doresc să fiu mamă purtătoare,am 27 ani, sunt intr-o relatie serioasă,am si o fetiță de câteva luni,născută natural, fără probleme. Eu sunt o femeie curată,sănătoasă,fără vicii si prezentabilă. Ofer maximă seriozitate și cer același lucru. Dacă ne înțelegem asupra pretului, accept în rest orice condiție dorită de Dvs. Noi locuim în Pitești,dar dacă doriți pe perioana sarcinii pot să locuiesc și la dvs oriunde în țară.Vă multumesc.
Localitatea: BUCUREșTI
Pret: 30000 Euro
Doresc sa fiu mamă purtătoare!