www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CUMPARAM ARGINT

CUMPARAM ARGINT IN ORICE CANTITATE, BIJUTERII, MONEDE, OBIECTE, RUPTURI. 1.5 RON/GRAM
Localitatea: BUZAU
Pret: 1.5
Contact:
0728.461.870

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

NEMBUTAL PENTOBARBITAL SODIUM DE VâNZARE FăRă PRESCRIPțIE ME
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 11-05-2023

Suntem o companie de utilități Nembutal (pentobarbital) de încredere și legală, care oferă un record de afaceri pozitiv de-a lungul anilor noștri în Nembutal. Livrăm Nembutal în toată lumea și avem cei mai mulți dintre clienții noștri din SUA, Canada, Australia, Africa de Sud, Europa, Thailanda, Coreea de Sud. Ne-am împărțit compania în două locații pentru a satisface cerințele clienților din întreaga lume și pentru a reduce timpul de livrare. Nembutal ne aprovizionăm din Elveția și India direct de la sursă și gestionăm cererea cu clienții noștri și pentru a asigura puritatea absolută a produsului. Ne-am stabilit o reputație excelentă în acești ani, oferind clienților noștri Nembutal de calitate/puritate excelentă, experiență de cumpărături plăcută și profesională, cu ambalare și livrare 100% discrete și servicii prietenoase pentru clienți. Detaliile tranzacțiilor cu clienții noștri sunt păstrate confidențiale cu noi. Depozitul nostru este nelimitat și poate livra de la 50 de grame și mai mult de 1000 kg pe lună. Vindem Nembutal în lichid (sticle de 50 ml, 100 ml și 250 ml), pulbere (25 g +) și pastile de 50 de pastile + Livrarea durează maxim 2-3 zile de la unul dintre depozitele noastre pentru a se expedia în orice locație și adresă din lume, Ambalajul este foarte discret și pachetul este împachetat după ambalare în pungi cu mâner din folie de argint sau aluminiu, ceea ce este perfect pentru călătorii și ar trebui să rămână în stare bună pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, oferim o comandă rapidă și livrare 100% secretă. Avem termenii și condițiile noastre pe care le informăm clienților noștri odată ce ne contactează și înainte de a finaliza comanda. Pentru mai multe informații ne puteți contacta prin e-mail (potachemicals@gmail.com)
Localitatea: MOLDAVIA
Pret: 100 USD
Nembutal Pentobarbital Sodium de vânzare fără prescripție me

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CUMPARAM CREANTE (DATORII) DE ORICE FEL
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 21-04-2020

CUMPARAM CREANŢE (DATORII) EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASAT / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE. I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe: 1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa,etc; 2. Creanţe extrem de dificil de încasat pentru care ati avut si nu mai aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget. 4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriu-zisă, pentru creanţele dumneavoastra, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază. AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori: a) suma, cuantumul creanţei; b) situaţia debitorului; c) vechimea creanţei; d) debitorul şi solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative şi temeinicia acestora; III. De reţinut: Activitatea descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul de a le înstrăina, daca ajungem la un acord de voinţa.
Localitatea: BUZAU
Pret: 1000000 Euro
CUMPARAM CREANTE (DATORII) DE ORICE FEL

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ADAUGA IN COLECTIA TA BIJUTERII ROMANESTI DE CALITATE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-11-2018

Daca esti roman cu siguranta doresti sa sustii ce este romanesc. In cazul accesoriilor de calitate pentru femei si barbati, exista in Romania magazinul cu produse originale Felicity Store. Acolo poti gasi bijuterii din argint 925 de cea mai buna calitate, bijuterii romanesti cu farmec, create de mana si cu cea mai mare atentie. Unicitatea si originalitatea te vor insoti oriunde.
Localitatea: CLUJ-NAPOCA
Pret: 150 RON
Adauga in colectia ta bijuterii romanesti de calitate

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

BIJUTERII DIN ARGINT CU SWAROVSKI - WWW.CADOURI-ARGINT.RO
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-11-2016

Magazin online de bijtuerii din argint cu cristale de la Swarovski : www.cadouri-argint.ro Cercei din argint, inele din argint si lantisoare din argint cu pandantive cu cristale Swarovski gasiti pe www.cadouri-argint.ro Cele mai ieftine bijuterii si cele mai noi modele de inele si cercei gasiti doar la noi pe site. Asiguram livrare in toata tara prin curier rapid cu plata ramburs. Ne gasiti si pe facebook si youtube: Sefinni Bijuterii
Localitatea: BUZAU
Pret: 50 RON
Bijuterii din Argint cu  Swarovski - www.cadouri-argint.ro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CUMPAR APARTAMENT
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 02-09-2016

Tineri casatoriti, dorim sa cumparam un apartament fara imbunatatiri. Plata cash. Exclus agentiile
Localitatea: BUZAU
Pret: 133242 RON