www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PROMOTIE PARCHET MASIV STEJAR 600X1000X90mm

CH Design va ofera din stoc si laanda parchet masiv ORICE DIMENSIUNE , ORICE SPECIE. CH Design va ofera solutiiplete ptr. montarea,finisarea si intretinerea parchetului. CH Design va ofera parchetul masiv stejar 600-1000X90mm la pretul de 29EURO(fara TVA) CH Design va ofera transportul ORIUNDE IN TARA , ABSOLUT GRATUIT ! ! Contact: Pirvu Aurel 0756 349 137 aurelpirvu@ymail www.depozitparchetmasiv.page.tl Pentru mai multe detalii vizitati adresa : www.depozitparchetmasiv.page.tl
Localitatea: BUZAU
Pret: 29 RON
Contact:
0756349137
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MASINA PENTRU RINDELUIRE SI DEGROSARE CORMAK
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 28-11-2021

Cormak PT250 - 230V este o masina de rindeluit lemn recomandata pentru prelucrarea lemnului masiv, a dulapurilor si a scandurilor. Ambele mese ale planificatorului sunt confectionate din fonta de inalta calitate, cu impamantare si suprafata lustruita Ra 1.6 Dreptarul unghiular poate fi reglat fara probleme in intervalul 90 - 45° Mesele pentru suprafata plana implica amortizoare de sunet ce scad zgomotul Caracteristici tehnice Lungime masa de rindeluire - 1080 mm Turatie bloc taietor - 4800 rpm Numar cutite - 3 bucati Diametru bloc taietor - 75 mm Inclinare ghidaj paralel rindeluire - 90 - 45 grade Adancime maxima rindeluire - 3 mm Diametru hota exhaustare - 100 mm Putere motor S1 - 2,0 kW (2,7 CP) Tensiune de alimentare - 230 V (monofazic) Greutate aproximativa - 150 kg Diametru arbore - 80 mm Latime de rindeluire - 250 mm Tip tambur (ax) - cu cutite plane
Localitatea: BENTU
Pret: 6500 RON
Masina pentru rindeluire si degrosare Cormak

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VIN ALB/ROSU/ROZE,TUICA, PALINCA SI CONIAC DE CASA (CRAMA VL
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-12-2020

Buna ziua! Inginer viticol si producator cu traditie din zona pietrosele vindem urmatoarele produse: VIN: -Tamaioasa Romaneasca(demiduce)-8lei/litrul -cupaj Muscat Ottonel+Resling_Feteasca alba(demisec)-6lei/lirul -cupaj Merlot + Burgundul Mare (demisec)-6lei/litrul - Feteasca Nagra+ Hamburg roze(demisec)-6lei/litrul Vinul este perfect pentru diferite evenimente .Vin natural (fara sulf sau alte chimicale) din struguri culesi foarte tarziu, de aici o calitate si tarie ridicate. Tării: -Tuica amestec (proportie 30% amestec fructe si 70% boscă struguri) obtinuta din fructe (prune, mere, pere) + struguri de calitate, parfumati (Tamaioasa Romaneasca, Muscat Ottonel) in cazan de cupru, cu un grad alcoolic ridicat, o aroma placuta (fara vreun gust de acreală, din cauza faptului ca broboanele au fost indepartate de pe ciorcine in urma zdrobirii, iar fermentarea acestora sa produs in vase etanșe).Pretul acesteia este de 10lei / litru. -Palinca de fructe+boasca struguri (amestec de prune, mere, pere+boasca struguri) - 25 lei/sticla imbuteliata. -Coniac de casa, obtinut din distilat de vin si maturat in butoi de stejar-25 lei/sticla imbuteliata Dispunem de o cantitate destul de mare de tuica, cea mai veche are peste 10 ani vechime, deci putem vinde si in cantitati mai mari. Va asteptam cu drag pentru a degusta! Telefon:
Localitatea: MEREI
Pret: 6 RON
Vin alb/rosu/roze,Tuica, Palinca si Coniac de casa (Crama Vl

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

IEFTIN MOBILA SUFRAGERIE DE ARAD DIN LEMN MASIV CHIPPENDALE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 03-11-2020

Vand convenabil mobila de sufragerie din LEMN MASIV ( lemn de nuc ) de Arad anii 1900 Chippendale - Chipandale ( cipandeil ) formata din : - 6 scaune - 1 masa - doua fotolii - divan ( model deosebit cu lei ) - servanta mica - servanta mare cu oglinda si doua corpuri distincte laterale - biblioteca Mobila Chipendaile . ACCEPT SI PLATA IN RATE ! TEL. 0760.939.875 ( TELEKOM )
Localitatea: BUZAU
Pret: 27500 RON
Ieftin mobila sufragerie de Arad din LEMN MASIV Chippendale

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND VIN SI TUICA VECHI
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 27-03-2019

Vin Merlot de Greceanca din 2017 la 7 lei litrul si tuica de tescovina invechita in butoi de stejar la 13 lei litrul sau noua la 10 lei litrul, 100 % naturale, netratate.
Localitatea: BUZAU
Pret: 7 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PARCHET LAMINAT MADE IN GERMANY DE 8 MM CLASA TRAFIC INTENS
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 04-01-2019

Parchet laminat Made in Germany de 8 mm clasa Trafic Intens. Producator Krono Original cod 5303. Decor Stejar Alpine. Vanzare la pachet, 2,22 mp/cutie Parchetul laminat Krono Original este un parchet calitativ la un pret rezonabil. Conceput in stil clasic, este un material care simuleaza textura naturala a diferitor varieteti de lemn. Datorita multitudinii de optiuni oferite de designeri, puteti alege parchetul care sa corespunda perfect interiorului. Nu are nevoie de ingrijire suplimentara, decat de spalare. Poate fi instalat in camerele cu podea incalzita. Isi pastreaza culoarea fara sa se spalaceasca. Proprietati: -durabil; -rezistent la uzura; -fiabil si usor de exploatat; -inofensiv pentru mediu. Preturi negociabile doar la vanzare engross. Peste 90 modele de parchet disponibile in mai multe grosimi si categorii de trafic. Din Buzau Livrare prin Curier Rapid oriunde in tara. Relatii la tel:076 5345948 Pentru mai multe detalii si modele vizitati www parchet.gardul .ro Mai multe modele. Vezi anunturile mele.
Localitatea: BUZAU
Pret: 32 RON
Parchet laminat Made in Germany de 8 mm clasa Trafic Intens