www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Caut colega de garsoniera urgent

Caut colega de garsoniera serioasa si de incredere !
Localitatea: BUZAU
Pret: 300 RON
Contact:
0769978397
email

INCHIRIEZ GARSONIERA DOROBANTI PIATA
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 25-07-2021

Proprietar,inchiriez garsoniera confort 1 decomandat in zona dorobanti-piata,complet mobilata si utilata modern,spatioasa,balcon,ac/ct,etaj intermediar,interfon,zona linistita..
Localitatea: BUZAU
Pret: 199 Euro

INCHIRIERE GARSONIERA MOBILATA SI UTILATA, ZONA CONCAS TRANS
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 22-07-2021

Va propunem spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata confort 2, situata pe Transilvaniei, zona Concas, intr-un imobil construit in anul 1980, disponibila la etajul parter din 4, cu o suprafata de 26 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie autobuz, scoli, gradinita. ID intern: 370. Pret de inchiriere: 600 lei/luna In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: Ionut CONSTANTIN 0739054582 Program de vizionari: De luni pana vineri, intre 10:30 si 17:30 Conditii de inchiriere: Contract pe minim 6 luni, se achita la inceput: Prima luna de chirie + Garantie + Comisionul Agentiei
Localitatea: BUZAU
Pret: 600 RON
Inchiriere Garsoniera Mobilata si Utilata, zona Concas Trans

GARSONIERA DOROBANTI 2
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 07-07-2021

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre inchiriere garsoniera confort 1, semidecomandata, in Dorobanti 2, situata la parter, cu o suprafata utila de 28mp, mobilata si utilata, avand ca imbunatatiri gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, si se inchiriaza la pretul de 900 lei. Pentru vizionari sau mai multe detalii la numarul de telefon: 0773892238 Sau www.aliceimob.ro
Localitatea: BUZAU
Pret: 900 RON
Garsoniera  Dorobanti 2

PROPRIETAR OFER SPRE INCHIRIERE GARSONIERA
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 07-07-2021

Direct proprietar, ofer spre inchiriere unui ELEV, garsoniera conf.1, etaj 2 in bloc cu 4 nivele, foarte curata, zugravita recent, mobilata si utilata, parchet nou, gresie. faianta, termopan, balcon inchis in termopan, convector, boiler electric. Garsoniera se afla in zona Contactoare, foarte aproape de Lidle, parcul Tineretului, statia de autobuz. NU inchiriem la cupluri, familii cu copii sau salariati. Pretul este 700 lei/luna, NENEGOCIABIL.
Localitatea: BUZAU
Pret: 700 RON

INCHIRERE GARSONIERA CONFORT 1, ZONA MC. DONALD'S
Adaugat in categoria IMOBILIARE INCHIRIERI / Inchirieri garsoniere, in data de: 06-07-2021

Va propunem spre inchiriere o garsoniera confort 1, decomandata, situata in cartierul Ultracentral, zona Mc. Donald's, intr-un imobil construit in anul 1986 , disponibila la etajul 1 din 7, cu o suprafata totala de 37 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie autobuz, supermarket, farmacie, biserica. Imobilul este complet mobilat si utilat si dispune de: balcon spatios de 7 mp, centrala termica proprie, TV, gresie, faianta, parchet. ID intern: 359. Pret de inchiriere: 800 lei/luna. In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: George CRINTA: 0739054582.
Localitatea: BUZAU
Pret: 800 RON
Inchirere Garsoniera confort 1, zona Mc. Donald's