www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

cumparari apartamente in buzau

In maxim 12 ore venim cu clientul potrivit pentru apartament 2 camere cf I , zona BROSTENI, DOROBANTI, et. p--3/4. Plata cash. MAXIMA SERIOZITATE! FFF URGENT!
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0769795969
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

APARTAMENT 2 CAMERE, ETAJ 2, UNIRII SUD
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 10-10-2023

Se oferă spre vânzare apartament cu 2 camere pe Bd. Unirii, zona de sud, decomandat, etaj 2, în bloc foarte curat si civilizat, cu numai 3 apartamente pe etaj, în zonă linistită, cu suficiente locuri de parcare. Apartamentul este dotat cu centrală termică individuală şi instalaţie de aer condiţionat, parchet de lemn masiv în stare bună, tâmplărie cu geam termopan, inclusiv logia care este foarte spaţioasă, uşă metalică. Se vinde mobilat şi utilat dacă este necesar. Pret 60.000 Euro negociabil.
Localitatea: BUZăU
Pret: 60000 Euro
Apartament 2 camere, etaj 2, Unirii Sud

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

APARTAMENT 2 CAMERE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 16-06-2023

Ultracentral, confort 1, două camere, cu posibilitatea de recompartimentare, semidecomandat. Apartamentul face parte din ansamblul din Piaţa Dacia (construit, aproximativ, în anul 1967). Spațiul se află la etajul 1 din 3 (scara de bloc are 12 apartamente), cu o suprafață de 48 m.p. utili, vedere bilaterală – platou Piața Dacia și curte interioară.
Localitatea: BUZAU
Pret: 58000 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

BUZAU, N.BALCESCU, 2 CAMERE
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 11-11-2022

Vand apartament cu 2 camere in bulevardul N.Balcescu, etaj 7/9, centrala termica, geam termopan, logie, balcon de 13 ml, boxa. Scara este linistita cu locatari absolut civilizati.Exista posibilitatea obtinerii celei de-a treia camere prin mutarea bucatariei in logie Panorama este splendida. Scara nu are bulina, informatiile sunt pe site-ul Primariei Buzau. Actele sunt in regula, exista carte funciara.
Localitatea: BUZAU
Pret: 75000 Euro

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND APARTAMENT 2 CAMERE SPIRU HARET, DECOMANDAT, ET.4/4
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 08-08-2022

Vand apartament 2 camere situat in orasul Buzau, str. Spiru Haret, decomandat, et.4/4. Apartamentul este situat in blocurile tip vila, vis-a-vis de Liceul Pedagogic, are o suprafata utila de 51 mp, a fost renovat in 2014 si dispune de urmatoarele: - centrala termica - geamuri termopan (inclusiv balcon) - gresie si faianta in baie - parchet lemn natural in restul locuintei Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Blocul este izolat termic, la fiecare etaj exista uscatorie foarte mare, iar la subsol se gaseste si o boxa de aprox. 12 mp. Modalitati de plata: cash sau credit imobiliar. Situatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare. PRETUL ESTE 65000 EURO (USOR NEGOCIABIL)
Localitatea: BUZAU
Pret: 65000 Euro
Vand apartament 2 camere Spiru Haret, decomandat, et.4/4

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

APARTAMENTE DE VâNZARE CU 2 CAMERE îN IAșI
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Apartamente 2 camere, in data de: 13-07-2022

Cele mai bune apartamente de vânzare cu 2 camere în Iași le găsești la Royal Town! Și asta nu e o afirmație, e o constatare a faptului. Doar la noi ai apartamente de vânzare în Iași, în imediata apropiere a celui mai mare parc din municipiul Iași Copou, un loc de tradiție și de relaxare, o oază verde în care să vă petreceți după-amiezile sau diminețile alături de cei dragi. Alege o locuință care te va defini. Sună acum la 0742 838 888 sau 0752 098 885 și de restul ne ocupăm noi. Royal Town - partenerul tău de încredere pentru un vis care contează! https://royaltown.ro/apartamente-de-vanzare-iasi/
Localitatea: IASI
Pret:
Apartamente de vânzare cu 2 camere în Iași