www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Angajare broker imobiliar cu sau fara experienta

Candidatul ideal: Daca esti foarte serios, organizat, comunicativ, plin de energie si flexibil, atunci esti cea mai potrivita persoana si vei fi cel mai bun broker imobiliar. Experienta in domeniul imobiliar nu este obligatorie. BENEFICII: - comision progresiv in functie de realizari; - salariu fix - mediu profesionist si instrumente moderne de lucru; - instruire permanenta in tehnici de vanzare/negociere; Descrierea jobului: Intr-un job de broker imobiliar vei avea urmatoarele responsabilitati: -intermediere intre vanzator si cumparator sau intre proprietar si chirias; -creare unei baze de date de vanzatori; -identificarea persoanelor care doresc sa faca achizitii imobiliare; -gasirea de nise pe piata pentru dezvoltarea de parteneriate; -promovarea ofertelor pentru potentialii clienti; -atingerea targetului lunar de contracte; -consilierea clientilor si ajutor la intocmirea dosarului de finantare. Descrierea companiei: Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate. PRIMA CASA BUZAU are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii inseamna consultanţa initiala acordată clientilor sai, precum si asistarea lor pana la finalizarea tanzactiei. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară. Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri case , apartamente si birouri , precum si vanzari si inchirieri spatii industriale, comerciale, depozite, hale. Salariu si comision motivational! Trimiteti CV-ul dvs pe e-mail si noi va vom contacta! office@primacasabz.com
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:

email
Angajare broker imobiliar cu sau fara experienta

CLUB EXCLUSIVIST DIN ZURICH-ELVETIA ANGAJEAZA FETE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Club exclusivist din Zurich-Elvetia angajeaza tinere simpatice, agreabile si zambitoare. Suntem renumiti in Zurich pentru inalta calitate a serviciilor pe care le oferim, suntem profesionisti si tratam cu respect fiecare persoana care ne trece pragul, fie ea client sau fata care lucreaza. Oferim mediu placut de lucru si posibilitatea de a castiga cat mai multi bani. Tu trebuie sa fii o fire sociabila, prietenoasa si serioasa pentru a avea succes! 0041797115674
Localitatea: BUZAU
Pret: 20000 Euro
Club exclusivist din Zurich-Elvetia angajeaza fete

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. PUTERNIC
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Metoda puternica ce iti aduce bani! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Puternic

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. REZULTATE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Rezultate vizibile! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Rezultate

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. REUSESTI
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Reusesti garantat! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Reusesti

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. RAPID
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 02-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Rapid vezi rezultate! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Rapid