www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Hostess Kuwait si Qatar ( 1000-1300 euro/luna)

Descriere: Pentru a efectua acest job cu succes o persoană trebuie să fie în măsură să îndeplinească fiecare datorie esențială la un standard satisfăcător. Hostessa are menirea de a interactiona cu clientii / invitatii , capabila sa ofere informatii, sa poarte o conversatie in limba engleza in functie de cerintele clientului. Hostessa este reprezentanta personală ( imaginea) a serviciului și ospitalitatii de ansamblu a personalului restaurantului.Pe durata asteptarii a clinetilor / invitatilor, este datoria hostessei sa se asigure ca clientul se simte comfortabil si ca este informat cu privire la comanda efectuata sau timpii de asteptare. În unele restaurante, hostessele oferă băuturi oaspeților care trebuie să aștepte. Responsabilitati: Această poziție este una de contact direct cu clientul si de aceea trebuie respectate in permanenta toate standardele de excelenta pentru a satisface si depasi asteptarile oaspetilor sau clinetilor. Responsabilitatile hostesselor include monitorizarea meselor libere/rezervate, estimarea numarului de oaspeti si monitorizarea listelor de asteptare, asigurandu-se ca nevoile clientilor sunt indeplinite in timpul asteptarii acestora. Este in responsabilitatea hostessei sa raspunda la telefon, sa faca rezervari, sa intampine clientii si sa ii conduca la locurile lor, sa ofere informatii , sa serveasca bauturi cand este cazul, sa intretina atmosfera si sa promoveze firma. Studii : O buna experienta in industria ospitalitatii (cel puțin 4 ani), cu diplomă de licență în Hotel Management / Catering sau Relatii cu publicul. Oferta noastra: - Durata contractului :3 ani - Vacanță: 1 luna concediu plătit după finalizarea primului an. - Locuinta asigurata . - Transport asigurat la locul de munca. - Alocație de hrană: Nu este inclusa. - Limbi necesare și nivelul său: Fluență în limba engleză. - Varsta: 25-35 (fata) - Salariu: 1000 - 1300 euro / luna - Mod de Interviu: Skype - Disponibilitate: : Cat mai curand posibil. . - Posturi de lucru: Kuweit și Qatar. Ești o persoană vesela, vorbăreț, prietenosa ? Dacă aveți experiență în industria ospitalitatii / domeniul hotelier si sunteti comunicativa, prietenosa, punctuala, spontana, inventiva , va bucurati de interactionarea cu oamenii si va doriti un job de viitor , aplicati un cv la frjacobs@telenet.be!!!
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0766622873
email

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. SOLID
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 04-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Viitor solid pentru tine! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Solid

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. CADOU
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 04-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Metoda cadou cu care sa produci bani! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Cadou

CLUB EXCLUSIVIST DIN ZURICH-ELVETIA ANGAJEAZA FETE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Club exclusivist din Zurich-Elvetia angajeaza tinere simpatice, agreabile si zambitoare. Suntem renumiti in Zurich pentru inalta calitate a serviciilor pe care le oferim, suntem profesionisti si tratam cu respect fiecare persoana care ne trece pragul, fie ea client sau fata care lucreaza. Oferim mediu placut de lucru si posibilitatea de a castiga cat mai multi bani. Tu trebuie sa fii o fire sociabila, prietenoasa si serioasa pentru a avea succes! 0041797115674
Localitatea: BUZAU
Pret: 20000 Euro
Club exclusivist din Zurich-Elvetia angajeaza fete

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. PUTERNIC
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Metoda puternica ce iti aduce bani! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Puternic

CUM SA CASTIGI DOLARI LUNAR. REZULTATE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 03-05-2024

Vrei sa castigi dolari lunar? Acum este posibil. Cu doar doua ore de munca pe zi, iti asiguri viitorul si stabilitatea financiara! Real! Rezultate vizibile! Afla acum detaliile pe http://baniidumneavoastra.blogspot.com!
Localitatea: TOATE LOCALITATILE
Pret:
Cum sa castigi dolari lunar. Rezultate