www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Reparatii ieftine PC

Repar orice Computer Desktop/Laptop hardware si software. Instalare Windows orice tip, orice program si joc la cerere. Reparatia se poate efectua la domiciliul clientului sau nu, dupa cum doreste. Cele mai accesibile preturi!
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0764462549
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

HOT STUDIO ANGAJEAZA FETE VIDEOCHAT IN BUZAU
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 21-04-2023

Studio profesional de videochat angajeaza fete in Buzau . Locatie ultra-centrala, conditii de lux,contract de munca legal , plata la 2 saptamani , discretie si seriozitate maxima. Castiguri garantate intre 1000 si 4000 euro/ luna Conditii de angajare: -Varsta minima 18 ani -Aspect fizic placut -Seriozitate si Rabdare - Perseverență, Punctualitate -Cunostinte minime PC Limba engleza nivel Minim / Mediu / Avansat
Localitatea: BUZAU
Pret:
Hot Studio angajeaza fete videochat in Buzau

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MECANIC CAMIOANE (GERMANIA), 2700 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 13,00 EUR brut / oră + 60,00 EUR net diurnă/zi; cazare asigurată contra cost de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA); contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; ajutor și consultanță din partea angajatorului german în vederea deschiderii unui cont bancar în Germania și a îndeplinirii altor formalități la instituțiile germane; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu: minim 24 zile/an; dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 219 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani; un spor de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: reparații mecanice (de ex. becuri, ambreiaj, frâne, direcție, cutii de viteză, suspensie, sistem de evacuare, articulații sferice, electrice, hidraulice, pneumatice); alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba germană – la nivel conversațional; experiență în domeniu; permis de conducere categ. B; disponibilitate de deplasare cu mașina personală – avantaj; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 236 319, 0772 228 893 sau 0773 787 443. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: GERMANIA
Pret: 2700 Euro
Mecanic camioane (Germania), 2700 EUR net/lună

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TINICHIGIU (OLANDA), 550 EUR NET/SăPT+CAZARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 18-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 550 EUR net / săptămână; cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez​; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: efectuarea lucrărilor de reparații auto repartizate de către responsabilul de atelier stabilite conform comenzilor deschise; stabilirea diagnosticului și identificarea pieselor care necesită înlocuire; realizarea reparațiilor necesare mijloacelor auto; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; diplomă de calificare în domeniu certificat VCA și BSN valabil; permis de conducere categoria B; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 398 352 sau 0773 787 443. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: OLANDA
Pret: 2200 Euro
Tinichigiu (Olanda), 550 EUR net/săpt+cazare

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MECANIC CAMIOANE (ISLANDA), 4584 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 04-01-2023

Vei beneficia de: un salariu de 4584 EUR net / lună (după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare); cazarea și echipamentul asigurate de firma angajatoare;  contract de muncă încheiat direct cu angajatorul islandez; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de 33% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: reparații mecanice (de ex. becuri, ambreiaj, frâne, direcție, cutii de viteză, suspensie, sistem de evacuare, articulații sferice, electrice, hidraulice, pneumatice) pentru camioane Scania; diagnoză auto; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu – minimum 3 ani; calificare în domeniu; experiență cu sisteme de diagnoză – SDP3, SD2, SP2, Multy – avantaj; experiență în repararea de camioane Scania – avantaj; permis de conducere categ. B; seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 236 319, 0770 344 966 sau 0772 228 893.  Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.  Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: ISLANDA
Pret: 4584 Euro
Mecanic camioane (Islanda), 4584 EUR net/lună

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MECANIC CAMIOANE (OLANDA), 535 EUR NET/SăPT+CAZARE
Adaugat in categoria LOCURI DE MUNCA / Oferte, in data de: 23-11-2022

Vei beneficia de: un salariu de 535 EUR net / săptămână; cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere;  contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez​; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; dreptul la concediu; un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare; Atribuțiile postului: reparații mecanice (de ex. becuri, ambreiaj, frâne, direcție, cutii de viteză, suspensie, sistem de evacuare, articulații sferice, electrice, hidraulice, pneumatice); alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; experiență în domeniu; certificat VCA și BSN valabil; permis de conducere categoria B; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 236 319, 0772 228 893 sau 0770 422 954.  Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.  Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 2140 Euro
Mecanic camioane (Olanda), 535 EUR net/săpt+cazare